İşçi 600 ton ayçekirdeğinin altında kaldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Trakya Birlik'e ait entegre tesislerinde bir işçi, silonun duvarlarındaki ayçekirdeklerini temizlediği sırada 600 ton ayçekirdeğinin altında kaldı. İşçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

İşçi 600 ton ayçekirdeğinin altında kaldı
İşçi 600 ton ayçekirdeğinin altında kaldı
GİRİŞ 23.05.2014 01:10 GÜNCELLEME 23.05.2014 01:10

Edinilen bilgiye göre, Çorlu ilçesi Şerefli Çiftliği mevkiinde bulunan Trakya Birlik'e ait entegre tesislerinde hamal olarak çalışan Ünal Töre (24), ayçiçeklerinin depolandığı silonun duvarlarında kalan çekirdekleri temizlerken çekirdeklerin altında kaldı. Yaklaşık 600 ton ayçekirdeğinin içinde kalan işçinin bulunması için arama çalışması başlatıldı. Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, 2 ambulans ve itfaiye ekipleri de hazır bekletiliyor. Olay yerine gelen 2 AFAD ekibi de işçiyi arama çalışmalarına katıldı. Görevliler küreklerle silonun içini boşaltırken, siloda çalışan Töre'nin arkadaşları ile görevliler arasında arama çalışmaları sırasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı.

800 ton kapasiteli silonun içinin boş olduğu, olayın işçilerin silonun duvarlarında kalan ayçekirdeklerini toplama çalışması yaptıkları sırada gerçekleştiği kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!