Bakanlardan Faruk Çelik'e 'geçmiş olsun' ziyareti

Geçirdiği rahatsızlık sonrası hastanede tedavisi devam eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i akşam saatlerinde bakanlar ziyaret etti.

Bakanlardan Faruk Çelik'e 'geçmiş olsun' ziyareti
Bakanlardan Faruk Çelik'e 'geçmiş olsun' ziyareti
GİRİŞ 26.05.2014 23:10 GÜNCELLEME 26.05.2014 23:10

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu özel bir hastanede ameliyat olan ve tedavisi devam eden Bakan Faruk Çelik'i çalışma arkadaşları ziyaret etti. Akşam hastaneye gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakan Çelik'i ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Hastane çıkışı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve hastane Başhekimi Gülay Kılıç, Bakan Faruk Çelik'in son durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Yıldız, Bakan Çelik'in durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, ''Yoğun bakımda kendisini ziyaret ettiğimden bu zamana kadar karşılaştırılamayacak kadar durumu iyi. İnşallah işinin başına döndüğünde iyileştiğinde beraber işler yapacağız. Tıbben hocamızın değerlendirmesi olacaktır. Stresli günler geçiyor. Bu ülkeyi yönetirken normalleşmeyi bütün sektörlere yaymak bütün haliyle değerlendirmek, hele hele hiç istemediğimiz bir kaza yaşandı bunun stresi hepimizde var.'' dedi.

Hastane başhekimi Gülay Kılıç ise şunları kaydetti:

''Bakanımızın ameliyatından sonra kritik üçüncü günümüzü doldurduk. Her şey çok yolunda gidiyor. Şimdilik bir sorun yok. Birkaç gün daha gözleyeceğiz. Ondan sonra tüm branş hekimlerimiz bir araya gelerek taburcu için her şey yolunda giderse karar vereceğiz. Her şer düzgün yolunda ve gayet iyi. Planlanan bir operasyon değildi. Daha öncede bahsettim. Bakanımız acil şekilde karın rahatsızlığıyla geldi. Bir bağırsak delinmesi oldu. Acil ameliyata alındı. Planlanan bir ameliyat değildi. Tüm kontrollerimiz bittikten sonra taburcu etmeyi düşünüyoruz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri