"İşaretler" filmi gerçek oldu

Kastamonu'da bir tarlada hilal şekilleri oluştu.

"İşaretler" filmi gerçek oldu
"İşaretler" filmi gerçek oldu
GİRİŞ 27.05.2014 10:37 GÜNCELLEME 27.05.2014 10:37

Şekillerin nasıl oluştuğu henüz bilinmezken, görüntü akıllara başrolünü Mel Gibson'ın oynadığı İşaretler (Signs) filmini getirdi.

Kastamonu'nun Geyikli köyünde tarlada oluşan hilal şekilleri ilgi çekiyor. Hilal şekilleri, köylülerin ve köyü ziyaret eden vatandaşları şaşkına çeviriyor. Grup halinde çok sayıda hilal şekilleri oluşan tarlayı görenler gözlerine inanamıyor.

Geyikli Köyü Muhtarı Hasan Tellioğlu, insan eliyle böyle bir şeyin yapılamayacağını belirterek "Bizim yapmamız veya böyle kalıp gibi basmamız mümkün değil. Burada ay şeklinde bir şey olmuş. Başka yerlerde mantar oluyor fakat çizgi şeklinde oluyor. Burada ise ay şeklini almış. İlk defa bu yıl böyle bir şey görüyorum" dedi.

70 yaşında olduğunu ve ilk defa böyle bir olayı gördüğünü ifade eden Tellioğlu, şunları söyledi:

"Bunun benzerini şimdiye kadar başka yerde görmedim. Geçen yıllarda böyle bir şey burada olmadı, bu yıl ilk defa oluyor. Tarlanın üst tarafından mezarlık var. Bu ay şekilleri tarlanın ilerisine doğru uzuyor fakat oralarda daha az görülüyor. Hilalin içerisinde mantar oluyor. Mıhcık mantarı oluyor. 15 gün sonra çıkmaya başlar. Biraz daha otlar büyüyünce yeşillenir ve daha güzel şekil alır."

Köylüler, şimdiye kadar böyle bir şey görmediklerini belirtirken, durum akıllara M. Night Shyamalan'ın yönettiği ve başrolünü Mel Gibson'ın oynadığı İşaretler (Signs) filmini getirdi. Filmde uzaylı saldırısı öncesi çiftçi Graham Hess'in tarlasında ilginç şekiller beliriyordu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!