Sözcü yazarı Oray Eğin polise küfretti

Oray Eğin, CNN muhabiri Ivan Watson'ı pasaport kontrolü için gözaltına alan polislere "a.. çocukları" dedi.

Sözcü yazarı Oray Eğin polise küfretti
Sözcü yazarı Oray Eğin polise küfretti
GİRİŞ 31.05.2014 18:00 GÜNCELLEME 31.05.2014 18:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CNN International muhabiri Ivan Watson Taksim'de basın kartı ve kimlik kontrolünden geçirildi. Pasaport kontrolü için meydanda bulunan bir ekip otosuna götürüldü. Sözcü yazarı Oray Eğin, bu duruma Twitter'dan sert tepki gösterdi.

ORAY EĞİN'DEN POLİSE: "A... ÇOCUKLARI"

Oray Eğin mesajında polise küfretti. Ivan Watson'a da ilettiği mesajında "@IvanCNN'in gözaltına alınma görüntüleri. Sizin zorbalığınıza tüküreyim a.. çocukları." dedi.

 

YORUMLAR 8
  • Mehmet Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Kültürümüz ve Devlet adabımız belli. Devlete başkaldırının cezası binlerce yıldır bellidir ve bunu düşman devletlerin basın birimleri değiştirememeli
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    Devletin Emniyet Birimlerine Küfür Ediyor Daha Neyi Bekliyorsunuz?. Suç duyurusunda bulunulsun devletin kolluk kuvvetlerine aleni şekilde hakaret etmekten alsın cezasını
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    atın içeri,ne bakıyrsunuz. resmen hakaret be.. işte polise hakaret. atın içeri bu adamı.amerikada polise böyle kufretsin bakalım, başına neler geliyor.o da bilir bunu.ama bizimkilerin gevşekliiği bunları şımartıyor işte..sonra da polisi iş yapamaz hale getiriyorlar.
    Cevapla
  • haydar zulfikar 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi mi bu başı kipalı?. Ağlama duvarı mı o önünde durduğu. Bu milletin çocuklarına söven bu adam acaba savunduğu bu amerikalı kadar bu milleti ve değerlerini savunur mu? Bırakın savunmayı nefret etmez mi?
    Cevapla
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    savcılar harekete geçmeyecek mi? emniyet müdürü suç duyurusunda bulunmayacak mı?. basın yoluyla devlet memuruna hakaretten kimse birşey yapmayacak mı? devlet memuruna basın yoluyla sövmek suç değil mi? devlet memurunu korumayacak mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!