Sultangazi'deki cinayet siyasi değil

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sultangazi ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği siyasi yönünün olduğuna yönelik çıkan haberleri yalanladı.

Sultangazi'deki cinayet siyasi değil
Sultangazi'deki cinayet siyasi değil
GİRİŞ 02.06.2014 09:05 GÜNCELLEME 02.06.2014 09:14

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sultangazi ilçesinde bugün akşam saatlerinde 1 kişinin hayatını kaybettiği 4 şahsın da yaralandığı olayla ilgili açıklama yaptı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada olayın siyasi yönünün olduğuna yönelik bazı medya kuruluşlarında çıkan haberler yalanlandı. İstanbul Sultangazi Yunus Emre Semti’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen ve pompalı tüfek ile uzun namlulu silahların da kullanıldığı silahlı çatışmada Ercan Ateş isimli kişi vücüdüna isabet eden kurşun sonucu olay yerinde yaşamını yitirmiş 4 kişi ise yaralanmıştı.

Bazı medya kuruluşlarında olayın siyasi yönünün olduğuna dair çıkan haberler üzerine İstanbul Emniyet Genel Müdürülüğü açıklama yaparak olayın siyasi yönün olmadığını belirtti.

Yapılan açıklamada ‘’Bazı medya kuruluşlarında, İlimiz Sultangazi İlçesi’nde silahlı saldırı sonucu bir 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve dört 4 vatandaşımızın yaralanması olayının siyasi yönü olduğuna dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; öldürme ve yaralama olayının husumete dayalı bir konu olduğu değerlendirilmektedir’’ denildi.

Öte yandan söz konusu olayla ilgili Emniyet güçlerinin fail ya da faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaları devam etiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"