Cumhurbaşkanı Gül'e sevgi seli

Muğla'da Büyükşehir Belediye binası önüne kadar yaya olarak yürüyen Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Gül'e sevgi seli
Cumhurbaşkanı Gül'e sevgi seli
GİRİŞ 05.06.2014 20:32 GÜNCELLEME 05.06.2014 20:32

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Düzenlenen Türkçe Konuşan Ülkeler Zirvesi'ne katılmak for Muğla'ya Gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, zirvenin oğlu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Gününde A.Ş. Muğla Büyükşehir Belediye baskanı Dr Osman Gürün'ü Ziyaret etti. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer A.Ş. Muğla Büyükşehir Belediye baskanı Dr Osman Gürün'ü Ziyaret etti. Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın da Eşlik Ettiği Cumhurbaşkanı Gül, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne 1 kilometrelik Yolu yürüyerek gitti ARDINDAN Valilik ziyaretinin.

Valilik önünden Büyükşehir Belediye Binası Onune Kadar yaya Olarak yürüyen Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların sevgi gösterisi Ile de karşılaştı. Cumhurbaşkanı Gül, Halkin sevgi gösterisine el sallayarak Cevap verirken, Yol uzerinde karşılaştığı Küçük Bir çocukla sohbet etti hatıra Fotoğrafı çektirdi ettik.

Büyükşehir Belediye baskanı Osman Gürün, sık sik Yolu vatandaslar Tarafından Gerçekleştirilme kesilen Cumhurbaşkanı Gül'ü yolda Karşıladı. Gürün Cumhurbaşkanı Gül, Belediye binasına Kadar Halkı Birlikte selamladılar ettik.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı