Barış annelerinin feryadına kulak verelim

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Av. Hamza Akbulut birkaç haftadır Diyarbakır’da devam eden eylem hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Barış annelerinin feryadına kulak verelim
Barış annelerinin feryadına kulak verelim
GİRİŞ 06.06.2014 17:35 GÜNCELLEME 07.06.2014 10:53

Yapılan açıklamada “Kandırılarak dağa kaçırılan çocukların ve annelerin sesi tüm vicdanları yaralamıştır. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde çocukları için nöbet tutan anneler,  bir kez daha terörün soğuk yüzünü tüm dünyaya göstermiştir.

 Barışa ve Yeni Türkiye’ye inanan annelerin masum feryatları, terörü öğrenilmiş çaresizlik olarak reva görenleri apaçık ifşa etmiştir. Geleceğimize ve neslimize namlu uzatan örgütler şunu iyi anlamalıdırlar ki, barışı ve kardeşliği yeniden yakalayan bu milletin, teröre kurban edeceği tek bir evladı yoktur.
 
Kürt Sorunu, dağa kaçırılan çocukların kanları ile değil, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirecek sosyal, siyasal ve ekonomik politikaların hayata geçirilmesiyle tam çözüme kavuşabilecektir.
 
Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Gençler ve çocuklar üzerinde oynanan oyun son bulmalıdır. Kaçırılan çocuklar milli vicdanı yaralamaktadır. Duyarsız kalmak, görmezlikten gelmek mümkün değildir.
 
Biz Türkiye Gönüllü Teşekkülleri Vakfı olarak, Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, milletimizin kardeşliği ve selameti için, çocuklarımızın huzurlu bir Türkiye'de yaşamaları için herkesi Diyarbakır’daki barış annelerinin feryatlarına kulak vermeye davet ediyoruz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!