Okul ve öğretmenlere saldırı!

Batman’da son günlerde okul ve öğretmenlerin araçlarına yapılan saldırılar arttı.

Okul ve öğretmenlere saldırı!
Okul ve öğretmenlere saldırı!
GİRİŞ 09.06.2014 20:50 GÜNCELLEME 09.06.2014 20:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan 22 derslikli Vakıf Bank İlkokulu'na yapılan molotoflu ve taşlı saldırılardan sonra okul yönetimi pencerelere demir korkuluklar yerleştirdi. Son günlerde artan ve öğretmenlerin araçlarının da hedef alındığı saldırılarla ilgili okul öğretmenleri basın açıklaması yapmak istedi.

Sabah saatlerinde okulda toplanan öğretmenlerin basın açıklaması yaptığını duyan Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şafi Özperk, okulda öğretmen ve öğrenci velileri ile toplantı yaptı. Şafi Özperk, Vakıfbank İlkokulu öğretmenlerinin yoğun saldırı şikayetleri üzerine okula gittiklerini ve okulda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve öğrenci velilerinin de bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gerginliğin fazla tırmandırılmaması için öğrenci velilerinden destek istediklerini belirten Özperk, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'nün yapacağı çalışmalar sonrasında gerekli önlemler alınmadığı takdirde kamuoyunu duyarlı olmaya davet edeceklerini söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    EEE Bahçeli arzu ettiğin başlıyor, çatışma ve şehitler gelmeye başlar !. ben seni hiç bir zaman ülkücü bir siyasetçi görmedim !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı