Muş'ta çobanlara silahlı saldırı!

Muş'un Bulanık ilçesinde hayvan otlatan çobanlara yüzü maskeli saldırgan tarafından açılan ateşte bir çoban öldü, 4 çoban yaralandı.

Muş'ta çobanlara silahlı saldırı!
Muş'ta çobanlara silahlı saldırı!
GİRİŞ 10.06.2014 20:40 GÜNCELLEME 10.06.2014 21:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Meşeiçi köyü yakınlarında hayvan otlatan ve amca çocukları oldukları öğrenilen Barış (23), Fatih (10), Sidar (15), Metin (11) ve Erhan Çiftçi (16), kimliği belirlenemeyen ve yüzünü maske takarak gizleyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda Barış Çiftçi hayatını kaybetti, Fatih, Sidar, Metin ve Erhan Çiftçi yaralandı. Saldırıyı hafif şekilde atlatan yaralıların köylülere haber vermesi üzerine yakınlarının yardımıyla Bulanık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Yaralılardan Erhan Çiftçi, ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesine sevk edilirken, Barış Çiftçi'nin cenazesi de otopsi için hastane morguna bırakıldı.

Güvenlik güçleri, olayın ardından kaçan maskeli saldırganın yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.

YORUMLAR 6
  • AY FER 9 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlerde izlenen senaryonun,Cumhurbaşkanlığı seçiminde farklı versiyonla sahneye konulma şeklidir....?????. Türkiye de güzel bir karara imza atıldığı , halkın ve ülkenin yararına icraatlar yapıldığı,ülkenin kaderini belirleyecek iç ve dış gelişmeler olduğu vakit bu tür provakasyonlar her zaman sahnelendi ve sahneleniyor.bu güçlü Türkiye ve güçlenmiş halkı görmek istemeyen ecnebilerin oyunundan başka bir şey değildir....??? Zaman kardeşin kardeşle kavga ettiği zaman değil,kardeşin kardeşine sarılması gerektiği bir zamandır. iyi ve kötü günde birbirine sarılacak,birbirleriyle dertleşecek kardeşlerdir.batıdaki ecnebi milleti bizim dertlerimizle hiç bir zaman dertlenmedi ve dertlenmeyecek. nice güzel,huzurlu ve mutlu günlere hep beraber....Türküyle-kurduyle-çerkeziyle.....
    Cevapla
  • metin akdağ 9 yıl önce Şikayet Et
    kaos arttıkça.... chp ve paralelciler sevinçlerinden nerdeyse halay çekip oynayacaklar...
    Cevapla
  • Gürhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden sürekli bekleyen bizleriz????!!!!. İşte kıyamet ne kadar güzel bir şey değil mi? Kurtulacağız bütün pisliklerden
    Cevapla
  • Yüzdeelli 9 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık olmalıyız.. Ermeni çeteciler ve onun işbirlikçileri iş başında...Bayrak meselesi kapanmamışken fırsattan istifade süreci baltalamaya çalışıyorlar. Uyanık ol ey ahali!..
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılmıştır. Bu son olayda gösteriyor ki gene hayvancılık zarar görsün vs vs bunlar batıdan aldığı emir şu şekilde sanırım zarar verin de nasıl zarar verirseniz verin bu ülkeye taktik ve düşünce bu olduğu belli .Doğru ile yanlış hareket edenin aynı safta suçlunun cezasını tam anlamı ile çektiğibir yerde paradoks teşkil etmez yeterki müsamaha suçluya gösterilmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri