Meteoroloji'den 6 ile uyarı: Öğleye dikkat!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Meteoroloji'den 6 ile uyarı: Öğleye dikkat!
Meteoroloji'den 6 ile uyarı: Öğleye dikkat!
GİRİŞ 11.06.2014 08:15 GÜNCELLEME 11.06.2014 08:15

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Trakya, Erzurum, Kars, Ardahan, Osmaniye, Samsun, Muğla'nın iç kesimleri ile Adana'nın kuzey ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün(Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Trakya, Erzurum, Kars, Ardahan, Osmaniye, Samsun, Muğla'nın iç kesimleri ile Adana'nın kuzey ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Çarşamba)Trakya kesiminde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı, yer yer çok bulutlu; bu akşam saatlerinde bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra güney kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün(Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Muğla'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu; bugün Çarşamba) öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Çarşamba)Osmaniye ile Adana'nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün(Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Çankırı, Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabha saatlerinde kıyılarında sis olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu; bugün (Çarşamba) sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: bugün (Çarşamba) akşam saatlerinden sonra Samsun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Çarşamba) sabah saatlerinde Erzurum, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeyi ile Malatya, Bitlis ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Çarşamba)öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü