Böyle protesto görülmedi!

Lice'de yaşanan olayı protesto eden Ülkü Ocakları, Türk Bayrağı'nın üstüne öyle bir not düştü ki...

Böyle protesto görülmedi!
Böyle protesto görülmedi!
GİRİŞ 11.06.2014 11:29 GÜNCELLEME 11.06.2014 12:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kırıkkale'deki Ülkü Ocakları, Lice'deki bayrak olayını protesto ederek en işlek caddeye Türk Bayrağı astı. Asılan bayrağın üzerine "Sıkıyorsa gel indir" yazıldı.

Diyarbakır Lice'deki olaylarda 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'na giren eylemcinin Türk bayrağını indirmesine Kırıkkale'de de tepki gösterildi.

"SIKIYORSA GEL İNDİR"

Ülkü Ocakları Kırıkkale Şubesi, kentin en işlek caddesi olan Zafer Caddesi'ne üzerinde"Sıkıyorsa gel indir" yazılı Türk bayrağı astı. Ülkü Ocakları Kırıkkale Şubesi Başkanı Serkan Tunçbilek yaptığı açıklamada, "Bayrağımız, bağımsızlığımızın simgesi olmasının yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Sıkıyorsa gelsinler bayrağı buradan indirsinler. Bayrağa uzanan eller kırılır" dedi.

Öte yandan, ülkenin dört bir yanından Türk Bayrağı'nın indirilmesi olayına tepki çığ gibi büyüyor. 

YORUMLAR 21
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayrağımız, Türkiye’deki tüm insanların bayrağıdır.. Tarihi derinliği nedeniyle tüm vatandaşlarımız için ortak olan bayrağımız, insanlarımızı birbirine karşı kışkırtma aracı olarak kullanılmamalıdır. Bayrak üzerinden Türkiye’deki insanlarımızın bir kısmını rencide edebilecek mesajlardan kaçınılmalıdır.
    Cevapla
  • adem vvv 9 yıl önce Şikayet Et
    mhp mıııııııı. yıllardır chp. nin solcuların baronların uşağı oldular hayırlı bir işleri oldumu bu ülkede bir çivi çaktılar onlada manderesi astılar
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BAYRAK ASMAKLA İŞ BİTMEZ. Oyların AKP 'ye verilmesi lazım. Saçma sapan müdür partilerine falan değil.
    Cevapla
  • Ahmet Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP Türklüğün önündeki tek engel. MHP Türklüğün önündeki tek engel ve bunun için akıllıca kurulmuş bir parti.. tek görevi Türklerin tepkilerini engellemek...dizginlemek.. Ey Türkler bu partiye oy vermeyin...ülkü ocakları başkanları bile kürt ise mhp bitmiştir..
    Cevapla
  • cmylmz 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendisi kadar yazar çizer ,. Bir Diyarbekirli olarak Kürt olarak BAYRAK'a olan saygım ve sevgim sonsuzdur.Sizler nasıl kendinizi osmanlı çocuğu olarak görüyorsanız , bizlerde OSMANLI çocukları torunlarıyız . Bizleri ayrı bir parça millet olarak görenler önce kendilerini yoklasınlar.Güvenlik zaafiyeti yaşatmak için bir kaç tane provakatörün indirdiği bayrak için bütün Kürtleri suçlu göstermek insanlık dışıdır,beş parmağın beşi bir olmadığı gibi Kürtlerin içinde nasıl provakatörler varsa Türklerin içindede mevcuttur.Gezi parkı olaylarında cumhuriyetçi diye tavır takınan Türkler en büyük mabedimiz olan Camilerimizde içki kutularıyla süsleme yapmıştır bunları unutmadık unutturmayacağız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak