68'lik öğrencinin diploma sevinci

Samsun'da yapılan açık lise diploma töreninde 68 yaşındaki Mustafa Doğan diplomasını aldı.

68'lik öğrencinin diploma sevinci
68'lik öğrencinin diploma sevinci
GİRİŞ 18.06.2014 21:24 GÜNCELLEME 18.06.2014 21:24

Samsun'da, İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından 'Açık Lise Diploma Töreni' gerçekleştirildi. 80 kişinin diplomasını aldığı tören İlkadım Olgunlaşma Enstitüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Törene Açık Öğretim Daire Başkanı Mehmet Zeki Başyemenici, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, diploma almaya hak kazananlar ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende 80 kişinin diploması tek tek protokol üyeleri tarafından verildi.

En büyük ilgiyi ise 5 çocuğu ve 6 torunu olan 68 yaşındaki Mustafa Doğan gördü. Lise diplomasını aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Doğan, "Okuma şansım hiç olmadı. Genç yaşta İstanbul'a çalışmaya gittim. Burada ilkokul ve ortaokul diplomasını dışarıdan okuyarak aldım."

İlk ve ortaokul diplomasını aldıktan sonra liseyi bitirmeye karar verdiğini Mustafa Doğan, "Bu durum üzerine lise diploması içinde müracaatta bulundum. 2007 yılında kaydoldum ve şuan itibariyle de lise diplomasını aldım. Şimdi amacım üniversite okumak. Hedefim tarih bölümü okuyabilmek" diye konuştu.

Mustafa Doğan, lise diplomasını Açık Öğretim Daire Başkanı Mehmet Zeki Başyemenici ve İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'ndan aldı. Doğan, diplomasını eline aldıktan sonra salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin