İBB bunu da yaptı, Haliç'e ilginç proje

İBB, Haliç'in farklı noktalarına yüzer iskelelerin inşası için adım atıyor.

İBB bunu da yaptı, Haliç'e ilginç proje
İBB bunu da yaptı, Haliç'e ilginç proje
GİRİŞ 19.06.2014 11:37 GÜNCELLEME 19.06.2014 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ayvansaray, Fener, Eyüp, Sütlüce, Hasköy gibi tarihi vapur iskelelerine ek olarak Haliç'in farklı noktalarına yüzer iskelelerin inşası için 30 Haziran 2014 tarihinde ihale düzenleyecek.
 

İBB Yapım İşleri Müdürlüğü'nün açtığı ihale şartnamesine göre Haliç'e yanaşacak tekneler için eni 3, boyu ise 10 metre ebadında 66 adet platform alınacak. Ancak her bir iskele için bu platformlardan kaç tane kullanılacağı şartnamede belirtilmemiş durumda. Toplam uzunluğu 660 metreyi bulacak iskeleler, yer tesliminden itibaren 150 günde tamamlanmış olacak.   

İhale kapsamında 3 adet çok amaçlı ofis binası, 10 adet çelik geçiş köprüsü, 2 adet 12 metrekarelik güvenlik kabini de yapılacak.

Beyoğlu ve Eyüp sınırlarında kalan Haliç'te tekne ve kayıklar Fener, Hasköy, Kasımpaşa, Ayvansaray ve Eyüp kıyılarındaki iskelelere bağlanıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Onlar engelleme derdinde, bizimkiler ise hizmet derdinde !. Tek patili dönemi Çocukken yaşamış biri olarak, keşke şimdide AKP ile tek parti dönemini yaşasak diyorum Çünkü muhalefetten yalnız yıkıcılık gördüm !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar