Nişan yüzüklerini Başbakan taktı

Başbakan Erdoğan'ın, geldiği Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Nişan yüzüklerini Başbakan taktı
Nişan yüzüklerini Başbakan taktı
GİRİŞ 19.06.2014 20:39 GÜNCELLEME 19.06.2014 20:39

Erdoğan, Viyana'daki Albert-Schultz Buz Pisti salonununda gurbetçilere seslendikten sonra dışarıda bekleyenlerin bulunduğu alana giderek, yaklaşık 10 bin kişiyi selamladı.

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, burada Muhammet Koçman ve Oya İçten çiftinin nişan yüzüklerini de taktı.

Koçman ve İçten, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, çok mutlu olduklarını belirterek, Başbakan Erdoğan ve eşine teşekkür etti.

Muhammet Koçman, nişan yüzüklerini Erdoğan taktığı için tarifi mümkün olmayan bir sevinç ve heyecan yaşadıklarını dile getirerek, ''Çok heyecanlı, çok mutluyuz'' dedi.

Oya İçten ise nişan yüzüklerini Erdoğan çiftinin takmasının çok özel bir duygu olduğuna işaret ederek, ''Çok istediğimiz bir şeydi. Emine ablaya sarılabilmem özellikle. Onlara buradan tekrar çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Bu fikrin görümcesi ve kızkardeşlerinden çıktığını dile getiren Oya İçten, aslında bunu salonda yapmak istediklerini ancak yoğunluk nedeniyle buna imkan bulamadıklarını aktardı.

Kasım ayı sonuna doğru Viyana'da evleneceklerini belirten genç nişanlılar, Başbakan Erdoğan'ın, kendilerine, ''Hayırlı olsun'' dediğini söyledi.

Yaklaşık 30 yıldır Viyana'da bulunan Muhammet Koçman, oto boyacısı olarak çalıştığını, nişanlısı Oya İçten'in ise hemşire olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?