Sultan Kösen'in eşi Suriye'den dönemiyor

Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimlik boyuyla dünyanın en uzun boylu adamı olan Sultan Kösen'in Suriyeli eşi ülkesinden dönemiyor.

Sultan Kösen'in eşi Suriye'den dönemiyor
Sultan Kösen'in eşi Suriye'den dönemiyor
GİRİŞ 24.06.2014 18:29 GÜNCELLEME 24.06.2014 18:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimlik boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en uzun boylu adamı olarak giren Sultan Kösen, geçen yıl evlendiği eşi Merve Kösen'in amcasının cenazesine katılmak için gittiği Suriye'den dönememesi üzerine Mardin Valisi Mustafa Taşkesen'den yardım istedi.

Sultan Kösen geçen yıl Ekim ayında Mardin'de düzenlenen düğünle Suriyeli Merve Kösen ile evlendi. Merve Kösen, ölen amcasının cenazesine katılmak üzerine iki hafta önce Suriye'nin Kamışlı kentine gitti. Giderken, döneceğini söyleyip yetkili makamlardan izin alması gerekirken bunu yapmayan Merve Kösen'in, cenazeye katılıp dönerken sorunla karşılaştı. Kamışlı'nın karşısında bulunan Nusaybin Sınır Kapısı kapalı olduğu için izinsiz giden Merve Kösen, Türkiye'ye giriş yapamadı.

Sultan Kösen, eşinin dönememesi üzerine bugün ziyaret ettiği Mardin Valisi Mustafa Taşkesen'den yardım istedi. Kösen, eşini durumunu anlatarak, "Eşimle telefonla görüşüyorum ama henüz buraya dönemedi. Bize yardımcı olunuz. O gelemezse ben giderim. Onsuz yaşayamam" dedi. Vali Taşkesen de Kösen'e gereken girişimlerde bulunacağını söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Cem Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    Umarız İnşallah dediğin gibi olur..!. Zira belli ki ahir zamandayız ve zaman gerçekten çok kötü....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar