Ağrı-İran karayolunu ulaşıma kapattı

Ağrı-İran karayolu, yaklaşık 1 kilometrelik bölümünün selin getirdiği taş ve kaya parçalarıyla kaplanması nedeniyle ulaşıma kapandı.

Ağrı-İran karayolunu ulaşıma kapattı
Ağrı-İran karayolunu ulaşıma kapattı
GİRİŞ 25.06.2014 23:05 GÜNCELLEME 25.06.2014 23:05

Edinilen bilgiye göre, Ağrı'da yaklaşık iki saat süren sağanak sele neden oldu. Sel sularının Ağrı-İran karayoluna taşıdığı taş ve kayalar, yaklaşık 1 kilometrelik bölümü kapladı.

Ağrı Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, ulaşıma kapanan yolun açılması için çalışma başlattı. Jandarma ve polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Yoldaki taş ve kaya parçaları yüzünden bazı hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

AFAD İl Müdürü Erkan Gürcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağışın bölgede sele neden olduğunu belirterek "Ağrı-İran karayolunun 40. kilometresinin sel nedeniyle ulaşıma kapanması üzerine hemen çalışma başlattık. Yaklaşık 1 kilometrelik bölümde selin getirdiği taş ve kayalar var. Yağış durdu. Yaklaşık bir saattir yol kapalı. Taş ve kayaların temizlenmesi için Karayolları 123. Şube Müdürlüğünden yardım istedik. Ekipler çalışıyor" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı