İstanbul Emniyeti'nden dev operasyon

İstanbul Emniyeti, Kumkapı bölgesine yaptığı operasyonun ardından bu kez Fatih, Karagümrük, Haydar ve Ayvansaray'da operasyon başlattı.

GİRİŞ 27.06.2014 00:20 GÜNCELLEME 27.06.2014 00:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fatih ve çevresindeki suç unsurlarına yönelik geniş çaplı uygulama başlattı. Uygulamaya polis helikopteri havadan, özel harekat timleri ise karadan destek verdi.

Çalışmalara çeşitli birimlerden binin üzerinde polis katıldı. 
Geçtiğimiz hafta Aksaray ve Kumkapı semtlerinde de benzeri bir uygulama yapılmıştı. Yapılan uygulamanın bu seferki adresi yine Fatih ilçesi oldu.

Karagümrük, Ayvansaray ve Haydar mahallelerini abluka altına alan polis, suç ve suç unsurlarına yönelik geniş çaplı bir uygulama başlattı. Asayiş, Narkotik, Organize, Terör, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği uygulamaya Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Polis, söz konusu semtlerde yer alan kahve ve kıraathanelerde kimlik kontrolü yaptı. Ardından sokaktan geçen ve durumu şüpheli görülen yerli ve yabancı şahıslar üzerinde GBT uygulandı. Semt dahilinde daha önce suç unsuruna rastlanan çeşitli adreslere de eş zamanlı baskın düzenlendi.

Uygulama boyunca olası bir mukavemete karşın polis helikopteri havadan, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri karadan çalışmayı takip etti. Akşam saatlerinde başlayan uygulama, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü. Ortak uygulamaya yaklaşık bin 500 polisin katıldığı öğrenildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 4
  • Ahmet Beşikçioğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    7/24 saat baskın yapılmalı nefes aldırılmamalı bunlara. Sn. Vali, Emniyet, Belediye başkanı veya her kimse bir şehirden uyuşturucu denilen illeti silemiyorsan görevini tam olarak yapmıyorsun demektir.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'u Niçin Fethettiklerini Sorduklarında Önce O Benim Gönlümü Fethettiği Için.Fatih Sultan Mehmet Han.. Şimdi Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır. Ama İstanbul’u Bizanslılar almış deyip tekrar savaşır! [Necip Fazıl Kısakürek] İstanbul aslına dönüyorsun İstanbul Elhamdülillah.
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için. Türkiyenin her şehrine,ilçesine,kasabasına,köyüne..bu uyuşturucu tacirlerine en büyük cezayı verin...Köklerini kurutun Allah Rızası için
    Cevapla
  • egemen doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    devamı?. bunu ihalelere fesatlık karıştıran belediye vs. diğer kanunsuz iş yapanlara da yapsanız çok iyi olacak ama nerdee?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı