O polislere ödül verildi

Şanlıurfa'da, Suriye plakalı otomobilde 5 kilo TNT bulan 3 polis memuru, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı tarafından ödüllendirildi.

O polislere ödül verildi
O polislere ödül verildi
GİRİŞ 27.06.2014 21:03 GÜNCELLEME 27.06.2014 21:03

Asayiş Ekipler Amirliği'nde düzenlenen ödül törenine; İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri ve polisler katıldı.

Pınarbaşı, denetimlerde bombayı bulan polis memuru Kamil Özcan, Resul Ayhan ve Mehmet Tezcan'a 1000 Lira para ödülü ile Teşekkür Belgesi verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler ise kendi aralarında para toplayarak aldıkları takım elbiseleri, bombayı bulan meslektaşlarına hediye etti.

Ödül alan polisler, daha sonra İl Emniyet Müdürü Pınarbaşı ile meslektaşlarına teşekkür etti. Ödül töreninin ardından kurban kesildi ve polisler, ekip araçlarıyla Ekipler Amirliği'nden ayrıldı. 

Kent merkezinde dün sabaha karşı polisler tarafından yapılan yol uygulamasında aranan Suriye plakalı bir otomobilin bagajındaki ayakkabı kutularından tahribat gücü yüksek 5 kilo TNT ele geçirilmiş, olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü İsmail İ.'de tutuklanarak cezaevine konulmuştu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri