Şoke eden manzara: Tam 40 bin

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir şirkete ait kümeslerde elektrik arızası yüzünden fanlar çalışmayınca 40 bin tavuk telef oldu.

Şoke eden manzara: Tam 40 bin
Şoke eden manzara: Tam 40 bin
GİRİŞ 28.06.2014 10:12 GÜNCELLEME 28.06.2014 12:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bandırma’nın Edincik Mahallesi’nde, bir şirkete ait tavuk yetiştirme tesislerinde iddiaya göre elektrik arızası meydana geldi. Arıza nedeniyle fanlar çalışmayınca 40 bin yumurtalık tavuk sıcaktan telef oldu.

Telef olan tavuklar, şirket yetkilileri tarafından kontrollü olarak Edincik Merası Çayırlar Mevkisi'ne döküldü. Bölgedeki koyun yetiştiricilerinin şikayeti üzerine bölgeye gelen ilçe Jandarma komutanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şirket yetkilileri hakkında tutanak tutarak, bölgenin karantina altına alınması için çalışma başlattı.

YORUMLAR 3
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    murat ethem Tavuğu piliç yaptılar onu biliyoruz kolayıda biliyoruz da. sıvı yağlar neden zararlı ki? sıvı yağlar derken zeytinyağ da dahil mi ne gibi zararı olabilir zeytinyağın??
    Cevapla
  • gündüz feneri 9 yıl önce Şikayet Et
    pestirmek. yaw nolcak.. sonuçta adama ne caza var ne birşey. iyiki mahallenin ortasına dökmemiş. herkesin kendi kanunu var devletin kanunlarına uyan yokki... döküp geçiyor hepsi bu . çevreyi düşüne kim insanı düşünen kim ? pehhh
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    ABUK SUBUK HASTALIKLAR. bir çok hastalığın kaynağı piliç, cola, alkol, sıvı yağlar ve sıvı yağ ürünleridir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor