Dursun Çiçek'ten Erdoğan'a teşekkür

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararı sonrası tahliye olan, Balyoz Davası sanıklarından Emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, konuştu.

Dursun Çiçek'ten Erdoğan'a teşekkür
Dursun Çiçek'ten Erdoğan'a teşekkür
GİRİŞ 28.06.2014 13:41 GÜNCELLEME 28.06.2014 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Haber’e konuk olan Çiçek'in ilk sözü Başbakan Erdoğan'a teşekkür etmek oldu. Çiçek, yaşadıklarını "paralel kumpas" olarak özetledi ve 17 Aralık operasyonunun hükümete yönelik bir darbe girişimi olduğunu söyledi.

Kendisini cezaevine götüren süreci "paralel kumpas" olarak özetleyen Dursun Çiçek, Başbakan Erdoğan ve siyasi iktidara teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı: "Örgütle mücadele konusunda son 6 aydır gösterdiği kararlı ve azimli tutumdan dolayı ve Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkının konmasından dolayı Başbakan'a ve tabi nezdinde siyasi iktidara teşekkür etmek bir borçtur."

YORUMLAR 2
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİK EDİYORUM ÇİÇEK^'İ İŞTE ADAM DEDİĞİN BÖYLE OLUR.GERÇEKLERİ GİZLEMEYE,İNKAR ETMEYE KALKMAZ.. Adam dediğin böyle olur.gerçekleri gizlemeye kalkmaz.görmezlikten gelemez.milletvekili seçildiği halde tutuklu bulunanlar,çeşitli suçlamalardan dolayı yıllardır tutuklu olan emekli ve muazzaf askerler AKP nin AYM sine bireysel başvuru hakkı sonucu kurtulmadılarmı.hatta şimdi yanında veya destekledikleri partiler AYM sine bireysel başvurunun çıkmaması için gerekli mücadeleyi yapmadılarmı.onlarca insanın içinden gerçekleri söyleyen ve gören sadece dursun çiçek çıktı.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Çiçekle, Çetin doğan arasındaki fark ? . biri hükümete teşekkür, diğeri dinimize hakaret ve hükümete tehdid ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler