Gündoğdu: Onlar gibiler bir daha gelemez

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, “Demirel, Sezer gibi halkın değerleriyle barışık olmayanların asla Cumhurbaşkanı olamayacağını" söyledi.

Gündoğdu: Onlar gibiler bir daha gelemez
Gündoğdu: Onlar gibiler bir daha gelemez
GİRİŞ 01.07.2014 23:49 GÜNCELLEME 01.07.2014 23:49

Gündoğdu, “ Memur-Sen ailesi olarak biz yeni Cumhurbaşkanı’ndan, halkın seçtiği yarı başkanlık sistemine geçmek üzere olduğumuz bu seçim sonucunda göreve gelecek Cumhurbaşkanından vesayetle mücadeleyi devam ettirmesini, çözüm sürecine sahip çıkmasını istiyoruz” dedi. 

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, Ankara İçkale Otel’de verilen iftar yemeğinde bir konuşma yaptı. Konuşmasında Cumhurbaşkanı seçimlerine dair açıklamalarda bulunan Gündoğdu, halkın kendi Cumhurbaşkanını belirleyecek olmasına dikkat çekti.

Gündoğdu, “Bir daha Demirel gibi, Sezer gibi halkın değerleriyle, inancıyla doğrudan barışık olmayanların asla bu ülkede Cumhurbaşkanı olamayacağını biliyoruz. Memur-Sen ailesi olarak biz yeni Cumhurbaşkanı’ndan, halkın seçtiği yarı başkanlık sistemine geçmek üzere olduğumuz bu seçim sonucunda göreve gelecek Cumhurbaşkanından vesayetle mücadeleyi devam ettirmesini, çözüm sürecine sahip çıkmasını istiyoruz” diye konuştu. 

17 Aralık’tan sonra ‘paralel medya’nın son günlerde Memur-Sen'i hedef aldığını kaydeden Gündoğdu, “Buradan açık söylüyorum. Her sendika, üyesinin müktesep haklarını korumak için kurulur. Bu sendika Memur-Sen'e bağlı sendikalar ve konfederasyon olarak Memur-Sen ise bunun 500 katını yapar. Hiç kimse, üyemiz ya da üyemiz olabilecek hiçbir memurun asla iş güvencesine dokunamaz. Paralel örgütün derdi asla dershaneler değil. Bu iş, dershanelerin okula dönüştürülmesine kızgınlık, camileri ahıra dönüştürenlere sempatiye dönüştüğü zaman bitmiştir” dedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!