Melih Gökçek hesabını ele geçirenleri buldu

Kendilerine Siber Ergenekon TİM adını veren bir grup, geçen hafta Gökçek'in Twitter hesabını ele geçirmişti, Gökçek o grubu buldu.

Melih Gökçek hesabını ele geçirenleri buldu
Melih Gökçek hesabını ele geçirenleri buldu
GİRİŞ 05.07.2014 14:03 GÜNCELLEME 05.07.2014 14:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siber Ergenekon'un geçtiğimiz günlerde Melih Gökçek'in twitter hesabını ele geçirmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

GÖKÇEK HACKERLARI BULDU

Yoğun uğraşlar sonucunda hesabını geri alan Gökçek o grubu da bulmayı başardı. Gökçek ile bir araya gelen Siber Ergenekon TİM adlı bir grubu aralarında geçen diyaloğu twitter hesabından paylaştı.

YORUMLAR 4
  • Y_kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafı beğenenlere..... Bana teknolojiyi anlatmanıza gerek yok. Sanal alemde her şeyi paylaşacaksın diye bir kaide de yok. Paylaşılan fotoğrafın teknolojiyi kullanmakla, takip etmekle hiç mi hiç alakası yok... Bir de demişsin ki teknoloji takip etmenin Müslüman toplumlar için önemli olduğuna değinmişsin. Buna itirazım yok zaten ama Müslüman bir insan böyle resim paylaşarak kendini rezil etmemeli.Zaten yaşıma göre de yorum yaptım. Sanırım yaşınız küçük ki, bu fotoğrafı beğenmişsiniz....Senin yaşına göre daha mantıklı yorum yapman dileğiyle....
    Cevapla
  • Yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Y_kemal. 21. yüzyıldayız. Mağarada yaşamıyoruz artık. Teknolojiyi ve çağını yakından takip eden bir insan Müslüman toplumlar için çok önemli. Napsın Ahmet N. Sezer gibi makamına mı tıkılsın? Yaşına göre mantıklı yorum yapman dileklerimle..
    Cevapla
  • NurYolu 9 yıl önce Şikayet Et
    Y_kemal a cevap . gercekten söylediğine hayret ettim melih gökcek gezi olaylarında tek başına o nelerle uğraşıyor dediğin uğraşla mücadele etti ve kazandı melih gökcek televizyondan bizi seven twwiter acsın dedi bende actım mevzu şu ne olduğunu sen bilmiyorsun devir değişti başka bir alemde var sanal alem ?? sevgiler saygılar
    Cevapla
  • Y_kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne şimdi?. Yaş ilerledikçe insan olgunlaşır. Bu adam gelmiş 65 yaşına. Nelerle uğraşıyor??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar