Bayrağı indirmeye çalışan zanlı intihar etti

Gaziosmanpaşa'da bayrağı indirmeye çalışırken ayağından vurulan zanlı cezaevinde intihar etti.

Bayrağı indirmeye çalışan zanlı intihar etti
Bayrağı indirmeye çalışan zanlı intihar etti
GİRİŞ 09.07.2014 14:48 GÜNCELLEME 09.07.2014 15:33
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İstanbul Küçükköy'de bir hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren kişi yakınlardaki emniyet binasının bayrağını da indirmeye çalışırken vurulmuştu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Şüpheli Ali U, hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece "terör örgütünün propagandasını yapmak", "örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" ve "devletin egemenlik alameti olan Türk bayrağını alenen aşağılamak" suçlarından tutuklanmıştı.

ASILI OLARAK BULUNDU

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışırken polisler tarafından ayağından vurulan 28 yaşındaki Ali Uçkun, tutuklanarak konduğu Metris Cezaevi’ndeki yüksek güvenlikli koğuşta asılı olarak bulundu.

Önceki gece meydana gelen olayda, Uçkun’un yalnız kaldığı koğuşta çamaşır ipi ile kendini astığı belirtildi.

Olay yerine çağırılan savcının incelemesinden sonra Uçkun otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

YORUMLAR 32
  • cihank_37 9 yıl önce Şikayet Et
    Provakasyon üstüne provakasyon. Adamın akli dengesi yerinde değil güğpe gündüz üstelik emniyetin önünde bayrak indirirken yakalanıyor ama hapisde çamaşır ipiyle kendini asıyor. Bayrağı indirmeyi başarsa çözüm sürecine bir darbe daha vuracaktı. Vurulup ölse başka bir darbe daha ama olmadı canlı yakalandı. Konuşturulup arka planı ortaya çıkarılsaydı kimbilir hangi yapılar hangi ülkelerin istihbaratları günyüzüne çıkacaktı. Ama olmadı ne garip ki çamaşır ipiyle kendini astı. Şimdi birileri gebersin oh ne ala diyor da arka planını göremedik işin aslı neydi bilemedik diyen yok. Bu tip provokatörlerin arkasını önünü çözemezsen devamı gelir maalesef bu konularda beceriksiziz.
    Cevapla
  • vedayt 9 yıl önce Şikayet Et
    Şizofreniyse. Yapacak başka bir delilik mi bulamamış ta bu şerefsizlerin oyununa alet olmuş?
    Cevapla
  • naci usta 9 yıl önce Şikayet Et
    “ŞİZOFRENİ RAPORU VAR”GARİBAN DEĞİLMİ selim turrna. Kendisin %80 şizofreni olduğuna dair raporu var. İki defa Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Ruh Sağlığı Bölümü’nde tedavi görmüştür resmi raporlara göre İNSANLIK AYINDA İNSANLIKTAN ÇIMIŞSINIZ
    Cevapla
  • Hüseyin YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cehennem olsun... Hem bu ülkenin topraklarında yaşayacaksın,hem bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin,hem suyunu içeceksin hemde vatanına ihanet edeceksin..Ne diyelim mekanın cehennem olsun!
    Cevapla
  • ahmet kadı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Türk diyorki. ''Yavaş yavaş kürtistanda iktidar oluyoruz''....birtakım geyiklerle kendini,zi kandırıyorsunuz....uyanın....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!