Tunceli'de işadamına bombalı tuzak girişimi

Tunceli Ovacık'ta bir işadamına ait özel otomobilin altına yerleştirilen bomba, erken fark edilerek muhtemel bir facia önlendi.

Tunceli'de işadamına bombalı tuzak girişimi
Tunceli'de işadamına bombalı tuzak girişimi
GİRİŞ 10.07.2014 21:20 GÜNCELLEME 10.07.2014 21:34

Bugün öğlen saatlerinde Ovacık İlçe merkezi Kandolar Mahallesi'nde bulunan işadamı F.K.'ın eşine ait otomobil, park halindeyken aracın altındaki bir paketin fark edilmesi üzerine, durum Ovacık İlçe Emniyet Amirliği'ne bildirildi. 

Aracın bulunduğu bölgeye uzman ekiplerin sevk edilmesi sonrası yapılan incelemede, işadımının eşine ait özel otomobilin benzin deposuna yapıştırılmış bombalı tuzak kurulduğu tespit edildi. Bunun üzerine çevrede alınan güvenlik tedbirlerinden sonra, Tunceli'den getirilen bomba imha ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, bomba etkisiz hale getirildi.

Aracın haraket etmesi ile birlikte patlayacak şekilde ayarlanan bombanın erken fark edilmesi sonucu olası bir facia ucuz atlatılırken, bombayı kimin ya da hangi örgütün koyduğu araştırılıyor. Aracın altına yerleştirilen bombanın parça tesirli olduğu ve türünün tespiti için kriminal incelemeye gönderildiği öğrenildi. Ovacık Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular