Melih Gökçek'i bile isyan ettiren fotoğraf

Ulus'ta bulunan Hacı Bayram Cami'nin yanına kurulan iftar çadırında büyük insanlık ayıbı yaşandı. Melih Gökçek de duruma kayıtsız kalmadı.

Melih Gökçek'i bile isyan ettiren fotoğraf
Melih Gökçek'i bile isyan ettiren fotoğraf
GİRİŞ 11.07.2014 16:22 GÜNCELLEME 11.07.2014 16:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir grup Suriyeliyi elinde sopayla bekleyen ve "Size içeri almam" diyen kişi büyük tepki çekti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bile Twitter'dan isyan etti.

Gökçek, Twitter'dan olaya tepki gösterdi ve Twitter'da şu satırları yazdı: "Bugün Hürriyet'te böyle bir fotoğrafla birlikte Suriyelilere reva görülen bir davranış çıktı. Bunu kabullenmek mümkün değil. Çok alçakça bir davranış şekli. Arkadaşlarıma talimat verdim ve derhal o çadırdan uzaklaştırılmasını istedim. Kamuoyunun bilgisine."

Gökçek konuyla ilgili attığı son tweet'inde ise "Şu anda arkadaşlarımdan bilgi geldi. O kişinin belediye ile ilgisi yok. Mahalle sakini olduğu söyleniyor. Bulup emniyete teslim edeceğiz." sözlerini kaydetti. 

YORUMLAR 5
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli sığınmacılar kamplara çekilse daha iyi olur. çünkü bazen gerçekten insanlar bezdirebiliyorlar. disipline edilseler daha yararlı olur onların geleceği adına... Türk milletinin bu değerli kadirşinaslığı misafirliği vefası karşısında yerleri daha sağlam olur.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayın ! zamanında Türkiye Avrupaya milyonlarca insan göndermişti ! ! . Bu vatandaşlarımız orada, bukadar adilik görmedi doğrusu ! ben çok ayıplıyorum bu insanlar çadıra iftar etmek için geliyorlar ! bunu yapanları bu vaziyette görsem enselerin bir tokat çekerim !
    Cevapla
  • ali aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    gecenlerde bende şahit. oldum ankaranın göbegınde zorla arabasının camını sıldırmeye calısan surıyelıler vardı adam sıldırmek ıstmiyor onlara zorla sılmek ıstıyor tepkı verınce hemen piyasaya kan emıcıler cıktı adamanın arabasını tekmeledıler zor canının kurtardı...
    Cevapla
  • asil çığlık 9 yıl önce Şikayet Et
    sakın ha. yüz verdikçe tepemize çıkmaya başladırlar sayın başkanım , eğer mahalle sakininden birini bile o duruma gitmişlerse adama sorarlar ..... artık trafik ışıklarında durmaz olduk diye millet isyana başladı hırsızlık kapkaç uyuşturucu işine bulaşmaya başladıklarıda söyleniyor .... Allah rızası için birileri bu mültecilerii ya kamplara yada geldikleri yere geri göndersin :((((
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. iyide adama onu mecbur bırakmışlar diye düşünmek yokmu?trafik ışıklarında duramıyoz artık bilginize....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi