İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi

Memur-Sen Karabük Temsilciliği öncülüğünde toplanan grup, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi
İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi
GİRİŞ 12.07.2014 17:26 GÜNCELLEME 12.07.2014 17:26

"Katiller bir gün hesap verecek", "yaşasın zalimler için cehennem" ve "zulmü alkışlayamam" yazılı dövizler taşıyan grup, belediye önünde toplanarak İsrail aleyhine slogan attı.

Grup adına açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Zeki Öz, İslam coğrafyasında ramazanda kan ve gözyaşının akmaya devam ettiğini söyledi.

Suriye, Irak, Telafer, Filistin ve Gazze'de masum ve mazlum insanlar, çocuklar ve kadınların hunharca katledildiğini belirten Öz, "Terör devleti İsrail, mübarek ayda kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor ve Filistinli mazlumları hukuksuz şekilde tutukluyor. 5 gündür sahur ve iftar vakitlerinde sivillerin üstüne bomba yağdırıyorlar. 'Kundaktaki bebek ve camiden çıkan insan' demeden üzerlerine kurşun yağdırıyorlar" diye konuştu.

Filistin ve Gazze'nin ateş altında olmasına karşın, uluslararası camianın tepkisiz kalmasının utanç verici olduğunu vurgulayan Öz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu saldırılar sonucunda yüzden fazla Müslüman şehit olmuş, binlerce, insan yaralanmıştır. Ramazanda tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisi daha eklemiştir. 20. yüzyılın ilk çeyreğinden itibaren terör örgütü olarak Müslüman kanı akıtmaya başlayan, insanlık onurunu ayaklar altına alan katil İsrail'i, destekçilerini ve zulme seyirci olanları kınıyoruz."

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
IMF Başkan Yardımcısı, Şimşek ile fotoğraf paylaştı