Meteoroloji'den 10 ilimize kritik uyarı!

Havalar nasıl olacak? Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre havalar bugün böyle olacak.

Meteoroloji'den 10 ilimize kritik uyarı!
Meteoroloji'den 10 ilimize kritik uyarı!
GİRİŞ 15.07.2014 08:58 GÜNCELLEME 15.07.2014 08:58

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Trabzon ve Rize, öğleden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bursa, Bilecik ve Kütahya, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Kütahya, Düzce, Eskişehir, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile akşam saatlerinden sonra Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, Trakya kesimi ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Bursa ve Bilecik çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Orta Akdeniz'in iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, akşam saatlerinde Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, gece saatlerinde Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra kıyılarında kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon ve Rize, öğleden sonra Doğu Karadeniz bölümü ile Ordu'nun iç kesimleri, akşam saatlerinde Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor