Türkiye’nin tek atlama kulesi çöktü

Erzurum-Çat karayolu Kiremitlik Tepe mevkiinde 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları için inşa edilen atlama kuleleri çöktü.

Türkiye’nin tek atlama kulesi çöktü
Türkiye’nin tek atlama kulesi çöktü
GİRİŞ 15.07.2014 17:50 GÜNCELLEME 15.07.2014 18:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Erzurum’da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları için yapılan ve Türkiye’nin tek atlama kulesi olan Türk Telekom Atlama Kuleleri’nin rampalar kısmı, heyelan nedeniyle çöktü.

Erzurum-Çat karayolu Kiremitlik Tepe mevkiinde 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları için inşa edilen atlama kulelerinde saat 15.30 sıralarında heyelan nedeniyle çökme meydana geldi. 20, 40, 60, 95 ve 125 metre uzunluklarında 5 ayrı atlama rampasının bulunduğu alanın büyük bir bölümü zarar gördü. Yaklaşık 65 milyon TL’ye yaptırılan atlama kuleleri kullanılamaz hale gelirken, can kaybının olmaması büyük şans olarak değerlendirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, heyelan nedeniyle böyle bir olayın yaşandığını ifade ederek, inceleme başlatıldığını belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    kuzey güney. 90 yıldır daha iyisi yapıldı da biz mi görmedik
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    12 yıldır yapılan binlerce eseri göremeyenler. Bunlardan biri yıkılınca nasıl da gözleriniz açılıverdi. İşte bu ve bunun gibi dile kolay BİNLERCE eseri var AK PARTİ nin bu memlekette. Diğer bütün hükümetlerin yaptıklarının en az 50 katı iş ve eseri var bu hükümetin. Ecevit Demirel, Erbakan, Atatürk, İsmet, Menderes,Çiller, Yılmaz, Bahçeli, Özal... hepsini topla, 50 ile ÇARP = ERDOĞAN. Gerçek bu.
    Cevapla
  • harun arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    ERZURUMLU YAZIYOR. ya kardeşim kuleler çökmedi, pistin olduğu bölgede toprak kayması olmuş...kuleler fotoğrafta gözüküyor zaten kör mü bu medya...
    Cevapla
  • kuzey güney 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu büyük rezalet. daha yapılalı kaç gün oldu.. ya bir turnuva sırasında olsaydı.. sırf yapmış olmak için yapmak malesef bu dönemin hastalıkları arasında. biraz daha özen. kalıcı görünen eser değil kalıcı eser yapmak lazım.
    Cevapla
  • İskender Melekli 9 yıl önce Şikayet Et
    YAPANDA, YAPTIRANDA ,YERİNİ SEÇENLERDE BELLİDİR.... Sorumluları bulmak hiç de zor değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı