Ülkü Ocağı eski başkanı öldürüldü

İstanbul Üsküdar'da, otomobilin içinde silahlı saldırıya uğrayan eski Beşiktaş Ülkü Ocağı Başkanı Cüneyt Koçak öldü, kız arkadaşı ağır yaralandı.

Ülkü Ocağı eski başkanı öldürüldü
Ülkü Ocağı eski başkanı öldürüldü
GİRİŞ 24.10.2005 20:27 GÜNCELLEME 24.10.2005 20:27

Alınan bilgiye göre, saldırı dün akşam Çengelköy Nato Yolu Caddesi Maxi Alışveriş mağazasının önünde meydana geldi. Venüs Baysal'ın kullandığı ve Cüneyt Koçak'ın da bulunduğu 34 DN 7474 plakalı araca trafik lambalarının kırmızı yandığı sırada yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, otomobilin sol tarafından ateş etti.

Olayda ağır yaralanan Cüneyt Koçak (33), vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Çengelköy Ülkü Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Venüs Baysal aynı hastanede tedaviye alındı. Saldırgan, olayın ardından yaya olarak kaçtı. İncelemede, Koçak'a 13, Baysal'a ise 4 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Otomobilin içinden ve çevreden toplanan boş kovanlar, kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

Polis, saldırıda iki tabanca kullanılmış olması ihtimali üzerinde duruyor. Bu arada, Cüneyt Koçak'ın, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen, Sedat Şahin'in de aralarında bulunduğu 53 kişinin yargılandığı davanın tutuksuz sanıklarından olduğu bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı