Meteoroloji açıkladı. İşte yağış alacak iller

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bugünkü hava durumu...

Meteoroloji açıkladı. İşte yağış alacak iller
Meteoroloji açıkladı. İşte yağış alacak iller
GİRİŞ 18.07.2014 08:53 GÜNCELLEME 18.07.2014 08:53

Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Göller Yöresi, Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri, Antalya'nın batısının iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının; batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Batı bölgelerde kuzey ve batı, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Trakya kesimi ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğusu ile iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Isparta ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin kuzeybatısının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin ile öğle saatlerinde Çorum çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış