Düşen uçaktaki cesetler neden çıplaktı?

Düşen Malezya uçağındakilerle ilgili olarak çoğumuzun bilmediği ya da daha önce hiç duymadığı bir ayrıntı ortaya çıktı?

Düşen uçaktaki cesetler neden çıplaktı?
Düşen uçaktaki cesetler neden çıplaktı?
GİRİŞ 19.07.2014 15:35 GÜNCELLEME 19.07.2014 23:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ukrayna semalarında düşürülen uçağın yankısı sürerken, cesetlerin bazılarının yarı çıplak, bazılarının parçalanmamış olması, kilometrelerce karelik bir alana yayılması görüntülere yansıdı.

CESETLER NEDEN ÇIPLAK?

Türk Hava Yolları’ndan emekli pilot Volkan Akay, görüntülerle ilgili şu bilgileri verdi: "Bazı cesetlerin parçalanıp bazılarının ise parçalanmamasının tek bir nedeni var; o da uçağın yere vuruş açısıdır.Eğer uçak yere burun tarafından vurursa ön taraftaki insanların vücutları parçalanır, arka taraftakilerin cesetlerine pek bir şey olmaz. Arka taraftan yere vurursa bu sefer oradaki cesetler parçalanır. Cesetlerin çıplak olmasının nedeni ise tamamen kabin tazyikiyle ilgili bir durum."

HANGİ DURUMDA İNSANLARIN ELBİSELERİ ÜZERİNDEN ÇIKAR?

"Uçak yere vurduğu anda boşalan havayla birlikte insanların elbiseleri üzerlerinden çıkabilir. Cesetlerin bu kadar geniş bir alana yayılmasının nedeni yine kabindeki tazyiktir. Oluşan hava, yolcuları uzağa fırlatacaktır. Ayrıca uçağın düşüş hızı 200 kilometrenin üzerine çıkarsa yolcuların üzerindeki elbiseler çıkabilir.”

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 4
  • xmenbln 9 yıl önce Şikayet Et
    yusuf kenan .... . bonzai kullanmayalim .... halünisasyon insani etkiliyormus ...
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    zombi. pilotu da diriltilen zombilere vermişler zaten.ama bir kaynağa göre canlı bomba da olabilirmiş.zaten ölenlerin böbrek,dalak ve bağırsakları alınmış,kalpleri ve ciğerleri kesilmiş falan. araştırmalar devam ediyor.üstün ırk için yapmışlar zaten.alman usulü..anlamadığım, kalp için bacak damarlarının da alınması lazımdı. neden alınmamış acaba..
    Cevapla
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu korkunç seneryoyu düşünmek bile istemiyorum | Bu da benden.... İnşallah böyle olmamıştır: Kaybolan uçak aslında kaçırılmıştır, yolcuların üzerinde korkunç deneyler yapıldıktan sonra bu en so vurulan uçak durdurulup o yolcular alınmıştır. Sonrasında uçağa kaybolan uçaktakilerin cesetleri yerleştirilip vurulmuştur. Vurulan uçağın yolcuları üzerinde şuan korkunç deneyler yapılıyordur.
    Cevapla
  • zeyneb aras 9 yıl önce Şikayet Et
    Korkunc. Allah olumunde hayirlisini versin. Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi