Şafak Sezer binlerce vatandaşa tekbir getirtti

Başbakan Erdoğan'ın vizyon belgesi toplantısına katıldıktan sonra haksız eleştirilere maruz kalan Şafak Sezer, Gazze protestosuna katıldı.

GİRİŞ 20.07.2014 05:29 GÜNCELLEME 20.07.2014 07:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü komedyen İsrail’in İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan binlerce vatandaş ile beraber İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Sabaha kadar süren Gazze protestosunda Şafak Sezer vatandaşlara megafon ile tekbir getirtti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Mehmet Çik 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir mahsur yok. Nefret ettirmeyin sevdirin!. Mazluma sahip çıkmak herkesin hakkı. İnsanlığımızın gereği. Şafak sezer çıkıp fetva vermiyor. O da müslüman. Gereğini yapıyor. Hem müslümanlığının hem de insanlığının. Niye ses çıkmıyor diye eleştirenler vardı. İslam kucaklayıcıdır. Bir anne kucağı gibi... İsraili protesto etmeliyiz. Gidip savaşmalıyız. Hayatımızı ortaya koymalıyız. Ama kendi vatanımızda bize zimmetli konsolosluğa saldırmamalıyız. Biliyorsunuz İşid'in filistine Irak'a Suriye'ye ve bize verdiği zararı. Uyanık olun.
    Cevapla
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    mehmet yılmaz . içim soğudu harika bir yorum...
    Cevapla
  • kazım gürler 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar uyanın. yaptığı işe karakterine değer verilmeyecek insanlara değer veriyorsunuz sonra onlar küçücük bir menfaat uğruna saf değiştirdiklerinde de hain ilan ediyorsunuz hayata bakışı çektiği filmlerden diziler den görülen bir insan yarın saf değiştirdiğinde hain ilan edersiniz
    Cevapla
  • adem abbasoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    hangi şafak. dün gezide hükümet aleyhine aynını yapanda bu adam değilmiydi...
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    "KİMSE YOK MU". Bu tür organizasyonlarda neden yok? yoksa kimse olmadıkları için mi? -otorite- bu kimselere izin vermedi mi yoksa? bir gün kimsesizler kimsesi "Gerçek Otorite" bu kimselere Filistinli kardeşlerimiz gibi yapayalnız bırakırsa işte o zaman hiç kimse oluverirler. Aklınızı başınıza devşirin birileri. Aloooo! beni duyan yok mu, kimse yok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?