Köprünün mimarları için intikam gibi karar

3. Köprü, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul projelerine karşı olan Taksim Platformu'nun baş aktörü TMMOB, skandal bir karara imza attı.

Köprünün mimarları için intikam gibi karar
Köprünün mimarları için intikam gibi karar
GİRİŞ 20.07.2014 12:12 GÜNCELLEME 20.07.2014 12:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mesut Altun'un haberi

Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü projesinin imar planını yapan şehir plancıları Ahmet Özdal ve ortağı Arzu Özdal'a, üyesi oldukları Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Şehir Plancıları Odası tarafından planı yaptıkları için '3 ay süre ile meslekten men' cezası verildi.

Ortaklar, 'yargısız infaz' yapıldığını belirterek kararın iptali için mahkemeye başvurdu. Arzu ve Ahmet Özdal, Ankara İdare Mahkemesi'ne yürütmenin durdurulması ve cezanın iptali istemiyle dava açtı. Dava dilekçesinde, bu cezadan maddi-manevi olarak olumsuz yönde etkilendikleri ve şirketlerinin ticari itibarının da zedelendiği kaydedildi.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • cemal barut 9 yıl önce Şikayet Et
    ücüncu bogaz körusu memlekete ve millete hayırlı olsun istemiyenlerın gözü kör olsun
    Cevapla
  • asil çığlık 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm hainlerin. Allahım cezasını versin, bu ülkeye yapılan böylesine güzel bir yatırımı kıskanıp engellemeye kalkışan kişiler ancak haindir bunun başka bir açıklamasıda olamaz zaten
    Cevapla
  • nevzat bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    Köprü Birilerini Oldukça rahatsız etmiş anlaşılan. bu rahatsızlığı ramazan ayında oruç tutarak geçirmişş olsaydınız daha kolay hazmederdiniz fakat garib guraba insanların üzerinden nemalandığınız için zorunuza gitmiş. garip bir mevsimsel sıcaklık tüm vucudlarına vurmuş. ülkemin gelişmesine engel olan her bir canlının Ölümü Yakın olsun. Yaptıkları bütün engellemeler zayi olsun. Emellerine ulaşamasınlar. Haksız kazandıklarınızın hepsini İnşaallah yerlerine teslim edersiniz. Amin Amin Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama