İmralı'da 3 yıl sonra bir ilk yaşandı

Abdullah Öcalan'la görüşmeye 3 yıl sonra ilk kez vasisi olan avukatı da katıldı.

İmralı'da 3 yıl sonra bir ilk yaşandı
İmralı'da 3 yıl sonra bir ilk yaşandı
GİRİŞ 21.07.2014 15:12 GÜNCELLEME 21.07.2014 15:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İmralı Adası'nda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın yakınlarıyla yaptığı görüşe 3 yıl aradan sonra ilk kez bir avukat da katıldı. Öcalan'ın vasisi olan Avukat Mazlum Dinç de Mehmet Öcalan ve aynı cezaevindeki mahkumlardan Şeyhmus Poyraz'ın oğlu Halil Poyraz, torunu Kemal Pir Poyraz ve Cumali Karsu'nun kardeşi Ramazan Karsu ile birlikte Gemlik Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerin ardından adaya hareket etti.
 
İmralı Adası'ndaki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde tutulan Abdullah Öcalan, en son 27 Temmuz 2011 tarihinde avukatlarıyla görüşmüştü. 
 
Öcalan'ın savunmasını yürüten Asrın Hukuk Bürosu yetkilileri, Avukat Mazlum Dinç'in İnfaz Kanunu'ndan kaynaklanan haktan yararlanarak 'Vasi' olarak İmralı'ya gittiğini belirterek, bunun 'avukat görüşmesi' olmadığını bildirdi. 
 

YORUMLAR 5
  • mehmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülke için en büyük tehdit kim biliyormusunuz ? . başbakan hergün dile getiriyor. asıl bitirilmesi gereken yapı onlar
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    100 gram beyin olursa büyük devlet olamazsın kusura bakma. Birisi demiş eğer davan için çarpışıp kazanacam diye hareket edersen sen git yat Bende derim su iç..Eğer bir problemin varsa çarpışmadan çözeceksin aklın çözemiyorsa DÜNE KADAR ÇÖZEMEDİN ZATEN atandan ders bari bir problemi aklı ile nasıl çözmüş İyi oku atanı gör okumuyorsan bak dünyada kaç noktada ingiliz menfaat çarpışması var ve kazanıyor :) kaç ingiliz o çarpışmanın içinde mücadele ediyor? ben söylim sıfır..Buda beyin çok önemli kardeşim
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Şİmdi MHP bir yerlerini tavana vurur !. Türkiye düşmanı oluşumlarla mesela, işçi partisi, devrimci karargah, DHKP-c ile aynı çatı altında buluşur fakat Türkiyede 30 yıldan beri akan kanın durmasını istemez !
    Cevapla
  • alp alper 9 yıl önce Şikayet Et
    ifade önemli. surata bak tam bir kafir....
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    vicdan ?. İsrail in Filistinlilere yaptığı vahşetle bu şahsın ve ekibinin ülkemiz insanlarına yaptıkları arasında ne fark var ... yeter bu kadar savsata ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!