1 günlük gelirini Filistin'e bağışladı

Katil İsrail'in ölüm yağdırdığı Gazze'de Filistinlilere destek olmak isteyen duyarlı bir esnafımız, örnek bir davranışa imza attı.

1 günlük gelirini Filistin'e bağışladı
1 günlük gelirini Filistin'e bağışladı
GİRİŞ 21.07.2014 18:58 GÜNCELLEME 21.07.2014 18:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazze'de yaşanan insanlık dramında mağdur olan Filistinli Müslümanlara destek olmak isteyen Hüseyin Aksoy, İstanbul Fatih'te faaliyet gösteren 'Vavel' adlı işletmenin, Çarşamba günkü gelirini İHH aracılığıyla Filistin'e bağışlayacak.

BÜYÜK FİRMALARA SESLENDİ

Türkiye'deki büyük firmalara çağrıda bulunan mağaza sahibi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada,'' Maalesef İsrail bu mübarek ayda çocuk-kadın demeden vahşice katlediyor. Rabbim kardeşlerimize yardım etsin. Bütün müslümanların imkanları dahilinde Filistinli kardeşlerimiz için bir şeyler yapması lazım. Bizim de aklımızdan böyle bir şey geçti. Şunu da belirtmek istiyorum. Dünya'da Coca Cola başta olmak üzere büyük firmalar kazancını İSrail ordusuna bağışlıyor. Türkiye'de de büyük kurumsal firmaların bir günlük de olsa kazancını Filistin'e bağışlaması gerektiğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    HEP DESTEK , TAM DESTEK... müslümanlar bir olmalı birlikte olmalı...
    Cevapla
  • Valide Sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    Coca Cola nın da reklama ihtiyacı mı var?. Koskoca Coca Cola firması bir günlük gelirini İsrail ordusuna bağışladığını açıkladığı zaman kimse neden reklam yapıyor demiyor? Çünkü Coca Cola nın reklama ihtiyacı yok.Saffını belli ediyor.Aker;Armine,,, vb mağazalar bir günlük gelirlerini bağıslaşdığını açıklasa hepiniz helal olsun dersiniz.Adam kendi çapında küçük bir esnafken saffını belli etmek istemiş,kendince bir yardımda bulunmaya çalışmış,her esnafa örnek olmak istediğini de belirtmiş. Reklam bunun neresinde onu anlamadım.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    AMAN DİKKAT. Soma için drogba vs milyon dolar vs yardım edecekti:)) yaptımı gerçekten sazan gibi inandık kanaatim o ki yapmadı inşallah açıklanır da duyarız:) Bu yardımlarda suistimal olmasın aman dikkat kötü niyetlilere karşı
    Cevapla
  • Can Yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    Desteklemek lazım. Adam tabiki haber yapacak. ne kadar çok kişi giderse o kadar çok yardım yapılır. Dükkanın adını ve adresini vermezse insanlar nasıl ulaşacak. Safını belli etmiş. Canı gönülden tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Müslüman 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun. Helal Olsun. Helal Olsun. Helal Olsun. Allah sizin gibi Müslümanların sayısını arttırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı