İstanbul'daki operasyonda ilginç detay

17 ve 25 Aralık operasyonlarını yapanlara yönelik olarak gece yarısı başlatılan operasyonda ilginç bir detay ortaya çıktı.

İstanbul'daki operasyonda ilginç detay
İstanbul'daki operasyonda ilginç detay
GİRİŞ 22.07.2014 10:55 GÜNCELLEME 22.07.2014 11:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Başsavcı vekili Orhan Kapıcı'nın nezaretinde başlatılan operasyonda daha önceki operasyonlarda rastlanılmayan bir olay gerçekleşti. Operasyonun  sabaha karşı yapılması planlanıyordu. Ancak bazı polislerin operasyon bilgisini dışarıya sızdırmasından sonra İstanbul Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı kritik bir karar alarak operasyon saatini erkene aldı.

134 kişinin isminin yer aldığı operasyonun bilgisini dışarıya sızdırdığı öne sürülen polis de  yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

 

YORUMLAR 11
  • necip çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    yargılansınlar. en azından 5-10 yıl yargılansınlar polislikten atılsınlar. Bu operasyonda bazı hakim ve savcılarında bileklerinde kelepçe görmek istiyoruz
    Cevapla
  • hasan kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    ohhhh. yetmez ama evet. kemik sesi duymak istiyoruz.
    Cevapla
  • ebu ubeyde bin nihad 9 yıl önce Şikayet Et
    "Ümmetim hata üzere icma etmez" hadis-i şerifini bilmeyen Halil İbrahim.... Milletin gözündeki perdeden çok sizin gözünüzdeki perde kalksın diye dua et.
    Cevapla
  • Tayfun KARAKAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne işiniz var ABD nin yanında. Eyyy cemaatci arkadaslar. Madm bu kadar müslümansınız, bu kadar Allaha ve ahiret gününe inanıyorsunuz. Ne işiniz var abd nin, almanyanın, ingilterenin, israilin yanında. Bulundugunuz yere bakın ondan sonra basbakanı elestiriniz. Sorun basbakanın soyle veya boyle yapması degil, sorun sizin bulunduguuz yer. Ne işiniz var kafirlerin yanında, onlarla aynı safta ne işiniz var. Siz müslüman değilmisiniz ? Okuyun Maide - 51 ayetini okuyun. "Ey âmenû olanlar (Allah'a ulaşmayı dileyenler), Yahudi ve Hristiyanları dostlar edinmeyin! Onlar birbirinin dostlarıdır. Ve sizden kim onlara dönerse (onları dost edinirse) artık o, mutlaka onlardandır. Muhakkak ki Allah, zalimler kavmini hidayete erdirmez." Bu ayete ragmen hala Abd nin ,ingilterenin, almanyanın, israilin yanındamısınız ?
    Cevapla
  • Emre Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    İlginç bir detay daha. Yüksek dershane çıkarları adına insanlara kelepçe takacak olan kişilerin. Ellerinin arkadan kelepçelenmesi büyük bir mesajmıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA