Zerrin Özer'den 50 kişi hakkında suç duyurusu

Zerrin Özer, Başbakan'ın toplantısına katıldığı için Twitter ve Facebook'ta kendisine hakaret eden 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Zerrin Özer'den 50 kişi hakkında suç duyurusu
Zerrin Özer'den 50 kişi hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 22.07.2014 15:00 GÜNCELLEME 22.07.2014 15:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rahatsız olduğu için adliyeye gelemediği öğrenilen ünlü sanatçı Zerrin Özer, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Çağlayan'daki adliyeye gelen Özer'in avukatı Oğuz Çelik'in yaptığı yazılı açıklamada, "Değerli sanatçımız Zerrin Özer, 11 Temmuz 2014 tarihinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi için düzenlediği Vizyon toplantısında bulunmasından dolayı gerek twitter gerekse facebook üzerinden haksız eleştiriler ve hakaretlere maruz kalmıştır. Zerrin Özer'in toplumumuzun her bireyi gibi fikirlerini ifade etmekte, demokratik haklarını kullanmada özgür olduğunu belirtmiştir. Sosyal medya üzerinden bir takım kişiler eleştiri sınırlarını aşan sözler ve paylaşımlarda bulunmuş, ağza alınmayacak şekilde hakaret ve küfür etmişlerdir. Sosyal medyadaki bu paylaşımlar sanatçımız Zerrin Özer'i fevkalade yaralamış ve derin üzüntüye boğmuştur.

Özellikle şahsına, inancına, sanatçılığına, şerefine, onuruna hakaret eden kişiler hakkında kamu davası açılarak cezalandırılması için Cumuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştur" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlı iseler," hakaret ettik" diye ifade versinler savcıya...Boş bulundum,maksadım hakaret değildi falan demesinler.... Dürüst ve şerefli iseler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!