Zekeriya Öz'e büyük şok!

Düzce Başsavcılığı, Başbakan Erdoğan'a tehdit ve hakaret iddiası ile Savcı Zekeriya Öz hakkında soruşturma başlattı.

Zekeriya Öz'e büyük şok!
Zekeriya Öz'e büyük şok!
GİRİŞ 23.07.2014 00:15 GÜNCELLEME 23.07.2014 00:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Celalettin Şimşek, Twitter'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında soruşturma başlattı.

YORUMLAR 13
  • Salim Selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Avcı. Helal olsun darbeci ve hırsız avcısına. Allah böyle helal süt içmiş insanların sayısını (birilerine rağmen) arttırsın inşallah.
    Cevapla
  • ali OLGUN 9 yıl önce Şikayet Et
    SALDIRGANLIK. GÜZELLİK ve iyilik karşılğı mutlaka şer saldırının olması dogaldır.zira zamanında yetkilerle onu donatan güç günü gelince ısırılmayı beklerken zaten RİSK aldığını ilan etmişti.
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir memur olsaydı şimdiye kadar çooooktan görev den alınmıştı. ya buda alt tarafı bizim gibi memur neden bunu görevden atamıyorlarki
    Cevapla
  • zübeyr 9 yıl önce Şikayet Et
    sıfata bak. sıfata bak ne melanet olduğunu anlarsın zaten..
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    oyun bitti. maaşlarını milletten toplanan vergilerden alan ama emirleri amerika merkezli karargahtan alan, hak hukuk tanımayan, önüne gelen herkesi, bakanları, mit müsteşarını, başbakanı dahi yasadışı olarak dinleyen, gizli kameralarla milletin en mahrem görüntülerini kayıt altına alan, suç delilleri üreten, bunları şantaj amaçlı kullanan, elemanlarına kadro temin etmek için kumpaslarla, tuzaklarla, tehditlerle meslektaşlarının ayaklarını kaydıran, sınavlarda hileye başvuran, eğitim sisteminin kamburu dershanelerde para bastığı için ısrar eden, himmet adı altında zorla bağış toplayan, zaman gazetesine okunmadığı halde mecburi abone toplayan, milli ve islami duruş sergileyemeyen, örgüt önderlerinin bir sözüyle intihar komandoları gibi hareket eden, dış istihbahrat örgütlerine hizmet eden bir yapının çökertilmesi kaçınılmazdı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak