THY Tel Aviv'den geri döndü

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Tel-Aviv seferini yapan 2 uçağı geri döndü.

THY Tel Aviv'den geri döndü
THY Tel Aviv'den geri döndü
GİRİŞ 23.07.2014 00:35 GÜNCELLEME 23.07.2014 00:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tel Aviv seferini yapan 2 uçağı, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortam nedeniyle geri döndü.

THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, Tel Aviv'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan 19.00 ve 22.00 sıralarında kalkan iki uçak, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortamdan dolayı geri dönüş yaptı.

THY Basın Müşaviri Ali Genç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türk Hava Yolları, mevcut şartları değerlendirerek Tel Aviv seferlerini 24 saat süreyle durdurma kararı aldı" ifadelerini kullandı.

Genç, durumun yakından izlendiğini belirterek, "Gelişmelere göre uçuşlarla ilgili karar gözden geçirilecektir" değerlendirmesinde bulundu.

THY uçaklarının ilerleyen saatlerde Atatürk Havalimanı'na iniş yapacağı öğrenildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı: "İsrail Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvenlik riski nedeniyle Türk taşıyıcıların bu havalimanına yapacağı seferler saat 22.00'den başlamak üzere 24 saat SHGM tarafından askıya alınmıştır"

YORUMLAR 5
  • Murat Bingol 9 yıl önce Şikayet Et
    ucmayin oraya. turk hava yollari ucmayin oraya..
    Cevapla
  • sürat rüzgar 9 yıl önce Şikayet Et
    F16. bundan sonra telavive gitmesi gereken uçak thy nin değil TSK nın F16 ları olmalı
    Cevapla
  • Metin SARUHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    MÜSLÜMANLARIN EKSERİYETİ BİLGİSİZ BU YÜZDEN BİR OLAMIYORUZ. Biz Osmanlı Devletinden geldik bizim gibi izzeti ikram yardımsever İbni Sina Farabi Celaleddin Harzemşah Piri Reis Ömer Hayyam ve bir çoğu gibi eskiden alimler yetiştiren müslümanlar bugün adeta kan ağlıyor. Ne modern teknoloji olarak bir ilkemiz var ne de Din edep haya olarak eskisi gibi bir duruşumuz... Akşam iftar programlarında insanların sorduğu sorulara bakıyorum dini istismar etme gibi geliyor sorulan sorular bana. Yok bilmem ne imtihanına girecem oruç tutmasam olur mu. Yok cennette burnumuzu kaşımızı biz seçebiliyormuyuz. Yok Allaha dua ediyorum kabul olmuyor. Kim ne derse desin bana göre kahir ekseriyet islamı bu kadar basit sanıyor Kanuni Sultan Sülaymanın Hint seferine bir avuç garibin feryadı için çıktığı o günlere bak bir de şimdiye... MÜSLÜMANLIĞI ÖNCE MÜSLÜMANLARA ANLATALIM LÜTFEN ! İSLAMI HAKKIYLA BİLEN MÜSLÜMANLAR HALKIMIZA İMANIN ŞARTLARINDAN BAŞLAYARAK ANLATALIM MÜSLÜMANLIĞI yoksa elin 8 milyonluk yahudisi dünyaya hükmetmeye devam eder
    Cevapla
  • hamza bekar 9 yıl önce Şikayet Et
    HALA TLEVİV. yerin dibine girsin telaviv ...
    Cevapla
  • orhan gazi demirci 9 yıl önce Şikayet Et
    çocuk katillerinin ne yapacağı belli olmaz. gelir vurur uçağımızı. gider hamas yaptı der. attığı füzeler isabet etti der. kanıt bile yaratır onlar. çocuk, bebek katillerinden herşey beklenir. Uçakların hiçbiri gitmemesi lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!