Operasyon tepkisi: Zulmettiniz adil yargılanın

Emniyet'teki 'Paralel Yapı' mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonun yankıları devam ediyor.

Operasyon tepkisi: Zulmettiniz adil yargılanın
Operasyon tepkisi: Zulmettiniz adil yargılanın
GİRİŞ 23.07.2014 06:29 GÜNCELLEME 23.07.2014 08:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul sabaha polislerin polislere karşı düzenlediği iki operasyonla uyandı.76 polise ‘casusluk’, 39 polise ise ‘yasadışı dinleme’den yakalama kararı çıktı. Ergenekon ve Balyoz'dan tahliye olanlar ise olası davalarda müdahil olmaya 'Dünden razı'...

İşte operasyonla ilgili gözaltı tepkileri:

-Yarbay Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar: Çok canımızı yaktınız. Çok zulmettiniz. Umarım siz adil hukuktan mahrum kalmazsınız.

-Ergin Saygun’un kızı Ece Saygun: Babamı gözaltına alan, sorgulayan ve sabah 5’te uyandırıp göğsüne yafta tutturup sabıka fotoğrafı çektiren Kazım Aksoy da gözaltında.

-Dursun Çiçek’in kızı İrem Çiçek: Maşalar ve maşayı tutan eller ortaya çıkana kadar davaların peşini bırakmayacağız. Açılması muhtemel davalarda müdahil olacağız.

-Avukat Celal Ülgen: Hukuksuzluğu bayrak edinenlere hukuk uygulansın diyebilirim.

-Adnan Bulut: F tipi basın ‘kelepçe’ diye yaygara yapıyor. F tipi polis uçağın kapısında yüzlerce kişinin önünde kelepçe taktı bana. Nereye kaçacaktım?

-Barış Pehlivan: Gözaltına alınan polisler çok kişinin hayatını çaldı. Dileğim, gerçek suçlarından adil yargılanmaları ve bize ettikleri zulmü görmemeleri.

-Recep Yeter: Kimse evlerinden delil vs. çıkmasını beklemiyor. Delil üretme ustalarının delil yok etmedeki ustalığını da tahmin edebilirsiniz.

-Şamil Tayyar: Kışın (17/25 Aralık) yediğin hurmalar yazın (22 Ağustos) seni tırmalar.

YORUMLAR 3
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    tuhaf duygular içindeyim. bu nasıl bir iş ki gözaltına aldıklarında da alındıklarında da sevindim. allahım sen bizleri idari işlerin keşmekeşliğinden muhafaza eyle...
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme-i kübra. zuüm karşısında yorumlarını paylaştığınız şu insanlara bir bak... biraz utanın be.sırf birilerine şirin gözükmek uğruna insanların içine nifak sokmaya,doğrudan ve haktan yana olmaya gücünüz yetmiyorsa,içinizdeki Allah korkusundan şüphe edin ve imanınızı neyle değiştiğinize bir bakın.doğruları konuşun doğruları,una buna uşaklık etmeyin,herşeyin hesabı görülür birgün
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevkiler önce Allah’a sonra Devlet-i Aliyye’ye karşı sorumluluktur. Kılıcın yapamadığını adalet yapar.Kanuni Sultan Süleyman Han,. Kimse TÜRKİYE.YE operasyon çekemez,Bre Hasancan, devletin işi görmezden gelmek değildir. Elbet zulmedenler saptanıp cezasını çekecektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı