'Zulmü yapanlar, korksunlar titresinler'

Operasyon kapsamına gözaltına alınan isimler sağlık kontrolünden geçerken tehditvari açıklamalarda bulunuyor.

'Zulmü yapanlar, korksunlar titresinler'
'Zulmü yapanlar, korksunlar titresinler'
GİRİŞ 23.07.2014 06:53 GÜNCELLEME 23.07.2014 08:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Emniyet'teki 'paralel yapı' mensuplarına yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolleri devam ediyor.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen şüpheliler arasında eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt A, eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer K. ve eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım A. da vardı.

Şüphelilerden biri basın mensuplarının, "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, "Bize bu zulmü reva görenler, bu zulmü yapanlar elbette hesap verecekler, ya bu dünyada ya da öbür dünyada. Zulmü yapanlara söylüyorum, korksunlar titresinler" diyerek cevap verdi.

Adli Tabipliğe giriş ve çıkışlarında ellerinin arkadan kelepçelendiği görülen Yurt A, "Ülkemizde kimlerin operasyon yaptığı görülüyor. Sistematik olarak psikolojik işkence yapıyorlar" dedi.

Son getirilen şüphelilerle operasyon kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan 50'den fazla emniyet müdürü, amiri ve polis memuru, sağlık kontrolünden geçirildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • Serdar Karahan 9 yıl önce Şikayet Et
    YİĞİT POLİSLER::. boşverin yiğitler.. alnınız açık yüzünüz ak! kafasını kuma gömen bu millette er geç doğruları görecek! o zaman gerçekten hırsızlar zalimler titreyecekler...!
    Cevapla
  • murat yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Utanç. Suç işleyen adam utanır ya hırsızı yakalayan rüşvet vereni ortaya çıkaran ayakkabı kutularını izhar eden neden çekinsin biliyor ki Hak eninde sonunda tecelli edecek ve hırsızlar ile polisler ayrılacak helal sana zalimler korksun
    Cevapla
  • necip çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    polisler yalnız değil hakim ve savcılarda işin için. bu polislere yazılı emir gönderen savcı ve hakimlere ne olacak. onlarda suçlu değil mi. vatana ihanet varsa savcı ve hakimlerde bu işin için
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Hele şu Yüzsüzlere bakın hele. Alt tarafın bir polissin sen törer timini kur sonrada tehdit et şuna bakın hele atın içeri çıkmasın
    Cevapla
  • iklim2015 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a şükür ak koyun kara koyun belli . Her şey ayan beyan ortaya çıkacak....İlahi adaletten kaçışta yok... En büyük musibettte dine gelen musibet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance