20 yıl sonra aynı sokakta ikinci şehit

Ceylanpınar'da Suriye tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Sıhhıye Onbaşı Yiğit Şahan’ın, İzmir'deki evine ateş düştü.

20 yıl sonra aynı sokakta ikinci şehit
20 yıl sonra aynı sokakta ikinci şehit
GİRİŞ 23.07.2014 08:32 GÜNCELLEME 23.07.2014 08:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde Suriye tarafından gelen silahlı grupların açtığı ateş sonucu yaralanan Sıhhıye Onbaşı Yiğit Şahan'da, tedavi gördüğü Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit oldu. İzmir'in Bornova İlçesi, Kavaklıdere Köyü'ndeki baba ocağına ateş düştü. 

Askerliğinin bitmesine 3 ay kalan ve sözlü olan Şehit Yiğit Şahan'ın Bornovada bir firmada diş teknisyeni olarak çalıştığı belirtildi. Şehit Onbaşı Şahan'ın, Kavaklıdere Köyü Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi. 

20 YIL SONRA AYNI SOKAKTA İKİNCİ ŞEHİT 

Öte yandan aynı sokakta ikinci şehit olduğu öğrenildi. Şehit olan Yiğit Şahan'ın oturduğu sokakta, komşusu olan 21 yaşındaki jandarma er Nevzat Gül'ün, 1994 yılında, Siirt'te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olduğu belirtildi. Kavaklıdere Köyü'nde aynı sokakta, 20 yıl aradan sonra ikinci şehit acısı yaşadı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şehadetini kabul eylesin Aslan parçası. Arkadaşların ile birlikte; Hz. Muhammed'e (sav) ve Hz. Hamza'ya (ra) komşu olasın ahirette.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri