Vali, Coca Cola'yı Fanta içerek protesto etti

Tekirdağ'da Vali Yerlikaya, Coca- Cola'yı Fanta içerek protesto etti.

Vali, Coca Cola'yı Fanta içerek protesto etti
Vali, Coca Cola'yı Fanta içerek protesto etti
GİRİŞ 24.07.2014 14:30 GÜNCELLEME 24.07.2014 15:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, yazar Engin Ardıç'ın "1,5 milyar Müslümanın elinde coca- cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır" twitini paylaştıktan sonra katıldığı bir iftarda Fanta içti. ,Ne var ki  Fanta da Coca- Cola şirketinin bir ürünü...

Vali Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu iftarda Tekirdağ’da bulunan Koruyucu Aileler ile bir araya geldi. Burada akşam yemeğinde Fanta’yı tercih eden vali, gazeteye göre geçen hafta da ‘İlim Yayma’ iftarında Coca Cola içti.
 
COCA- COLAYI PROTESTO ETMİŞTİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç’ın paylaştığı bir tweeti kendi hesabında paylaşmıştı. Valinin paylaştığı tweette, “1.5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır” yazıyordu.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ 

Vali Yerlikaya'nın Fanta içerek gerçekleştirdiği bu ilginç protesto, sosyal medyada da günün konusu oldu. 

YORUMLAR 9
  • RESAT SAYAN 9 yıl önce Şikayet Et
    düşüncesizlik. her iki firma arasında bir fark yok.biri sağ el siri sol el. boykot yaparken kendinizi komik duruma düşürmeyin önce düşmanınızı tanıyın sonra düşmanlık yapın .
    Cevapla
  • ammar yasir 9 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi :). bir vali bunuda bilmiyorsa yorum yapılmaz artık bu işe....
    Cevapla
  • Azamet Sevinc 9 yıl önce Şikayet Et
    Eline gözüne bulastirmis..!!. Bakiyoruz Sayin Vali Göstermelik Sov yapayim derken Rezil oldu..!! Siradan Vatadandas olsa anlardik ....?? Bunu Sayin Vali yaparsa gerisini siz düsünün artik...??
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    VALİNİN NİYETİ HALSİ İSE FANTA NIN COCA COLA ÜRÜNÜ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.ÖNEMLİ OLAN YAHUDİ MALINA KARŞI SAVAŞ BAŞLAMASIDIR.. Yahudi malını yapan,satan,pazarlayan dolayısıyla bu zincirden para kazanan hemen çıkacak bu ürünün yahudilerle,israillilerle alakası yok diyecekler.bir ürünün ilkkai yahudi ürünü olması şart değil,insani ve vijdanı bir boykot yapmak gerekiyorsa,sadece yahudi mallarına değil,yahudilere destek veren tüm ülkelerin mallarına boykot gerekir.Ama saman alevi gibi değil,gittikçe büyüyen ,bırakılmayan gerçek boykot.Bir tek ben içsem ne olur,içmesem ne olur olayı değil.önemli olan o yolda hizmet etmektir.
    Cevapla
  • ahmet mardini 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence istifa et.... Bir protesto ancak bu kadar yapmacık olabilrmiş,yüzüne gözüne bulaştırmış,rezil etmiş kendini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar