Teslim olan amir gözyaşlarına boğuldu

Emniyetteki paralel yapıya operasyonda gelip kendisi teslim olan emniyet amiri gözyaşlarını tutamadı.

Teslim olan amir gözyaşlarına boğuldu
Teslim olan amir gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 24.07.2014 13:50 GÜNCELLEME 24.07.2014 13:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan emniyet amiri İsmail Aslan, emniyete gelerek teslim oldu. Aslan, gazetecilere açıklama yaparken gözyaşlarını tutamadı.

KENDİ TESLİM OLDU

“Casusluk” ve “sahte kimlik ve belgelerle dinleme” iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 104 kişi gözaltına alınmıştı. Hakkında yakalama ve gözaltı kararı bulunan bazı emniyet mensuplarına ise ulaşılamamıştı. Bu şüpheliler arasında yer alan emniyet amiri İsmail Arslan Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Emniyete girişte gazetecilere açıklama yapan Aslan, “İstihbarat şubede çalışıyorum. 14 yıldır çalışıyorum ve halen çalışıyorum. Kaçak değiliz. Şarkım çıktığı için ev tutmaya gitmiştim, çağırdılar geldim. 11 yıl devletin okullarında yatılı okudum. Devlet terbiyesiyle büyüdüm. Devletim ‘gel’ dedi, geldim. Kaçak falan değiliz. Bizi niye çağırıyorlar diye soruyorsanız; Serap Eser’i tanımayanınız yoktur. Bunun yanı sıra Sibel Özkan ve Sinem Özkan kardeşleri de tanımayanınız yoktur. Esenler’de PKK örgütü tarafından molotoflanan İETT otobüsünün yakılması sonucu düğünlerine 1 ay kala gelinlik giymeden şehit olan kızlarımızın zanlılarını yakaladığımız için galiba ödül vermek için çağırdılar. Bu ödül benim için madalyadır. Madalyayı almaya gidiyorum. Yıllarca gururla taşıdığımız kelepçeyi biraz da bileğimize takalım istiyoruz. Devletim takıyor, başım gözüm üstüne” dedi.

“Şehit olan kızlarımızın annelerine seslenmek istiyorum” diyen Aslan açıklamaları sırasında gözyaşlarını tutamadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    Emri Pensilvanyadan alan polisler ihraç edilmeli...Yerlerine, hukuk devletine ve amir hiyeyarşisine göre.... iş görecek binlerce vatan evladı var...O vatan evlatları,görevi hakkıyla yapacağına inanıyor ve bunu bekliyor...Adalet,mülkün (yani ülkenin) Temelidir..Adaleti zedeleyen yapılar,acilen tasfiye ve ihrac edilmeli...Annı anda da,Milletin Adaletine,Milletin Yargısına hesap vermeli...
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    erkek adam ağlamaz cezaevine girecek diye korkudan ağlayan amir pehh. buda taktiği biliyor şehitleri kullanıyor .konuya bak iett otobüsündeki kız pkk bunlarda neyin nesi zaten ne zaman haksız olsanız zor durumda olsanız hemen pkk ya sarılırsınız şehitlere sarılırsınız ama o eskidendi cahil şimdi gir içerde sürün
    Cevapla
  • hekim çavdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bana biraz tanıdık geldi. Hani Ulusalcılar diyor ya, "En değerli komutanlar içeride" ona benziyor. Meseleyi kaçırma, insanları başka şeylere yönlendirme, şu suçlamaya dair bir açıklama yapsaydı memur bey daha iyi olurdu. Ben suçludur demiyorum ama savunması aptalca olmuş.
    Cevapla
  • faruk kahyaoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ağlama amacınız nedir bilmiyorum ama hem komik hem kendinizi ele veriyorsunuz!. eğer suçsuzsan zaten salınırsın, yoksa yargıya güvenmiyomusun! neden ve hangi suçlamayla çağrılıyorsun beyim!? ne gereği var şimdi serap merap karıştırarak tribünlere oynamanın. akşam nasıl ağladığının detayını ve 33 kez tekrarını stv den seyrederiz. tavsiyem şu, oyun bitti, itiraf et kurtul
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık çok geç ağlamanın hiç faydası yok !. nasreddin hocanın deği gibi desti kırıldıktan sonra vurulacak tokadın faydası yoktur !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!