Sözcü'den skandal Egemen Bağış haberi

ADD'yi ziyaret eden Egemen Bağış hakkında Sözcü'de skandal bir haber yayınlandı.

Sözcü'den skandal Egemen Bağış haberi
Sözcü'den skandal Egemen Bağış haberi
GİRİŞ 24.07.2014 18:17 GÜNCELLEME 24.07.2014 18:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği'nin, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ı ağırlaması ve “Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk bayrağının yanında onurla duran” biri olarak tanımlaması Sözcü'yü rahatsız etti.

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın Manheim Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret etmesi Sözcü gazetesini rahatsız etti. Sözcü haberinde, AK Partili bir milletvekilinin Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret edemeyeceğini savundu. Atatürk gibi ulusun ortak paydası olan bir ismi istismar etmeye çalışan Sözcü'nün Egemen Bağış gibi devletin önemli kademelerinde bulunmuş bir milletvekilinin Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etmesini eleştirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Egemen Bağış ziyarette yaptığı açıklamada, “Atatürkçü Düşünce Derneği ortak paydamızdır. 10 Ağustos’ta Başbakanımız Tayyip Erdoğan yüzde 56.6 oyla ilk turda seçilecek. Biz Türkiye’de Atatürk gibi bir cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Aktif bir cumhurbaşkanı istiyoruz” dedi.
 
ONU SEVGİYLE KARŞILADIK
 
Egemen Bağış’ı davet eden Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Aydın Boy ise, “Derneğin isminden de anlaşıldığı gibi, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk bayrağının yanında onurla, gururla duran her insana kapımız açık. Kendini beğenmiş, yukarıdan bakan lumpenlerin eleştirilerine bakmayız. Egemen Bağış’ı sevgi ve saygıyla karşıladık. Eğer yine bir AK Parti milletvekili gelip bizi ziyaret etmek isterse, yine ağırlarız” şeklinde konuştu.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    sözcünün zırva yazarlarını tanıyalım { uğur dündar- emin çölaşan-birde bekir }. Bu üç müslüman ve millet düşmanları, ne yazarlarsa yazsın umurumda değil !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış