Demirel tatil için Bodrum'da

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne tatil için 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, geldi.

Demirel tatil için Bodrum'da
Demirel tatil için Bodrum'da
GİRİŞ 24.07.2014 19:09 GÜNCELLEME 24.07.2014 19:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün saat 16.40'da özel uçakla Milas Bodrum Havalimanı'na gelen 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcısı Salih Önel, DYP ile DP il ve ilçe yöneticileri ve sevenleri karşıladı.

Sevenlerinin desteğiyle uçaktan inen Demirel, kendisini karşılayanlarla kısa süreli sohbet ettikten sonra aracına bindi. Demirel, şapkasıyla havalimanında bulunanları selamladıktan sonra karayoluyla tatilini geçireceği Bodrum Akyarlar'da bulunan Xanadu Island Otel'e geçti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi fikrim değişiyor. Aslında son dönemde araştırmacıların söyledikleri ile baştan demokrat olmak için çırpınmış fakat o dönemde chp zihniyeti koyu mu koyu idi baskılara tehditlere dayanamadı sanırım bir zaman sonrada kabullendikten sonra doğal olarak aynı fikriyata geldi tabi bizde kızarak tü kaka dememize sebep oldu daha soğuk kanlı baktığımda çok baskıcı br dönemdi kabul etmek gerekir ondan sonrada Milliyetçi cepheler ile saflarını sıkı tutmaya çalışıldı ama zatı muhterem çoktan fikren zehirlenmişti birkere..Örnek olsun sultanahmet mitingi yapmışlardı Yusuf islam gelmişidi o derece yani zor günlerdi sanırım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi