Kırşehir'de Erdoğan'a bağış için kuyruk oluştu

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı'nca Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için bağış kampanyası başlatıldı.

Kırşehir'de Erdoğan'a bağış için kuyruk oluştu
Kırşehir'de Erdoğan'a bağış için kuyruk oluştu
GİRİŞ 24.07.2014 20:14 GÜNCELLEME 24.07.2014 20:14

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için bağış kampanyası başlatıldığı bildirilirken, kampanyada destek olmak isteyen partililer Kırşehir'deki Ziraat Bankası şubelerine akın etti.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen bağış kampanyası için konuşan İl Başkanı Çetinkaya, ”İl teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Ak Parti’nin adayı, Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a seçim masraflarında destek olma anlamında bağış kampanyasında katılmak için buradayız. Bağış kampanyasında destek olmaya gelenler, imkanları doğrultusunda ellerinden gelen bağışı yapmaktadırlar.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurdu. Bizler de partililerimiz ile birlikte üzerimize düşen desteği vermeye geldik.12 sene boyunca AK Parti hükümetlerinin yapmış oldukları hizmetler, faaliyetler ortadadır. Başbakanımız Cumhurbaşkanı olduğu takdirde bu hizmetler yarım kalacak, ya da bitecek duracak diye bir kanı kesinlikle yanlıştır. Amacı millete hizmet olan bir parti hiçbir zaman millete hizmet olmaktan geri durmayacaktır” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor