TEM'de 15 kilometrelik bayram kuyruğu

Bayram tatiline çıkan vatandaşlar TEM'de 15 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Ters yönde ise yollar bomboş kaldı.

TEM'de 15 kilometrelik bayram kuyruğu
TEM'de 15 kilometrelik bayram kuyruğu
GİRİŞ 25.07.2014 14:58 GÜNCELLEME 25.07.2014 17:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, TEM Otoyolu Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan yoğunluk ve kazalar sonucu 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Ramazan Bayramı için erkenden yola çıkanlar TEM Gerede ve Yeniçağa gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan Gerede gişelerinin önünde 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

BAYRAM KUYRUĞU

Trafik ekipleri Gerede gişelerinin önündeki yoğunluğu azaltmak için araçları Gerede gişelerinden önceki Yeniçağa gişelerine yönlendirdi. Yeniçağa gişelerinin önünde de 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşurken zaman zaman meydana gelen trafik kazaları da ulaşımı etkiledi.

Trafik ekipleri maddi hasarlı kazalar nedeniyle araçların yoldan kaldırılmasını sağlayarak yolda bekleyen araçları gişelere doğru yönlendirdi. Trafik yetkilileri TEM Otoyolu’nda yaşanan yoğunluğun hafta sonuna kadar devam etmesinin beklendiğini bildirdi.

AVRUPA'DAN ANADOLU YAKASI'NA GEÇİŞTE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ 

Vatandaşların Ramazan Bayramı için tatile çıkmasıyla birlikte, İstanbul'da öğleden sonra trafik yoğunluğu başladı.   

Özellikle Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde uzun araç kuyrukları oluşurken, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişi sağlayan TEM Otoyolu ile E-5 Karayolu'nda da trafik durma noktasına geldi. 

Boğaziçi Köprüsü'ne gidişte araç kuyruğu Cevizlibağ'a kadar dayanırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gidişte de TEM Otoyolu'nda trafik yoğunluğu Mahmutbey'e kadar uzandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Ahmet Faruk Ağan 9 yıl önce Şikayet Et
    2014 ün ödüllük trafik fotoğrafı. Bu fotoğraf trafikle ilgili Türkiyenin problemini özetleyen ödüllük bir görüntü. Karayolları yetkilileri eğer boş taraftan iki ek şerit açsalardı, bu tıkanıklık olmayacaktı. Bu kadar insan yollarda sıcakta,oruç ağız beklemiyecekti. Çözüm bu bu kadar basitidi. Bunu düşünmek için karayolları genel müdürü veya ulaştırmaya bakan olmaya gerek yok. Sadece Narettin Hocabın dediği gibi "damdan düşen birini " bulmak gerekli. Geçen yıl daha büyük facia yaşandı. İstanbuldan izmite 3 , samsuna 13 saatte gitmiştim. Malesef aynı çile devam ediyor. Vicdan sahibi , basiretli ve klimalı odalarda değil "karayollarında" görev yapan memurlara, bürokratlara ve hükümet yetkililerine ihtiyaç var. İyi bayramlar.
    Cevapla
  • ahmet özoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    istanbuldan duble çıkış. bu trafiği ancak istanbuldan duble çıkışla önlersiniz yani giriş yolunun yarısınıda çıkış olarak kullanırsanız çile bitebilir
    Cevapla
  • fetih1453 9 yıl önce Şikayet Et
    :))))))). çekici yanlış yola girmiş diğer yönde daha çok iş olur :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!