Başbakan Arda'ya verdiği sözü tuttu!

Arda, Başbakan Erdoğan'ın gönderdiği tablet bilgisayara kavuştu.

Başbakan Arda'ya verdiği sözü tuttu!
Başbakan Arda'ya verdiği sözü tuttu!
GİRİŞ 25.07.2014 16:56 GÜNCELLEME 25.07.2014 16:56

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyareti sırasında valilik bahçesindeki bankta oturup sohbet ettiği 8 yaşındaki Arda Türkmen'e söz verdiği tablet bilgisayarı, Vali İrfan Balkanlıoğlu aracılığıyla küçük çocuğa ulaştırdı.

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında 19 Temmuz'da geldiği Ordu'da, valilik ziyareti sırasında kendisine balkondan sevgi gösterisinde bulunan Arda Türkmen'i yanına çağırmış, valilik bahçesindeki bankta oturup Arda ile sohbet etmişti.

Bu sırada Başbakan Erdoğan'dan tablet bilgisayar talebinde bulunan Arda Türkmen'in bu isteği yerine getirildi. Başbakan Erdoğan'ın söz verdiği tablet bilgisayar, Ordu Valisi Balkanlıoğlu aracılığıyla Arda Türkmen'e teslim edildi.

Valilik makamında Arda'ya tablet bilgisayarı teslim eden Balkanlıoğlu, Arda'nın bir anda başta Ordu olmak üzere Türkiye'de en çok tanınan çocuk haline geldiğini söyledi.

Arda'nın Başbakan Erdoğan'a Ordu ziyaretinde çok büyük moral verdiğini ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Valilik bahçesinde gerçekleşen sohbette Başbakanımız, Arda'yı çok sevdi. Sohbet sırasında Arda da oldukça zeki cevaplar verdi. Arda ileride inşallah Ordu'nun değil Türkiye'nin medarıiftiharı olacak. Belki de okuyup büyük bir bilim adamı olacak. Kendisinde bu potansiyeli görüyorum. Çünkü sayın Başbakanımız ile son derece makul, mantıklı ve güzel sohbet etti. Başbakanımız da Arda'nın her konuşmasına adeta şaşırdı. Sayın Başbakanımız, zamanı kısıtlı olmasına rağmen Arda ile uzun süre sohbet etmeyi tercih etti."

"Arda Başbakanımızı çok mutlu etti, stresini aldı. Başbakanımız Arda'nın sayesinde neşelendi" diyen Balkanlıoğlu, "Arda'nın bu davranışları, Ordu Valisi olarak beni de çok mutlu etti. Kendisini yürekten kutluyorum. Tabi ki bu sıra Arda'ya bir isteğinin olup olmadığını sormuştu. Arda ise tablet bilgisayar istemişti. Bugün bu isteği yerine geldi" ifadelerini kullandı.

Arda Türkmen ise tablet bilgisayar isteğini yerine getiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiğini söyledi. Arda, daha sonra Başbakan Erdoğan'a seslendiği balkona geçerek tablet bilgisayarıyla poz verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu