Yurt Atayün hastaneye kaldırıldı

Paralel yapı operasyonunda önemli bir gelişme yaşandı.

Yurt Atayün hastaneye kaldırıldı
Yurt Atayün hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 26.07.2014 01:54 GÜNCELLEME 26.07.2014 03:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Operasyonun kilit ismi olan ve Emniyetteki sorgusunun ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün, saat 00.30 sıralarında göğsünde oluşan bir ağrı nedeniyle adliyede fenalaştı.

Atayün bunun üzerine adliyedeki doktora götürüldü. Doktor tarafından ilk muayenesi yapılan Yurt Atayün göğüs ağrılarının artması üzerine, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil'e sevk edildi.

Hastaneye sivil polis aracı eşliğinde getirildiği öğrenilen Atayün, buradaki doktor kontrollerinin ardından saat 01.15'te yeniden adliyeye götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Eee zamanında suçladıkları Şike davası ,ergenekon ,davalarında suçladıkları insanların ahını alıyorlar artık.... ......Şimdi hastalanma sırası onlarda?..bunlara çok ağır cezalar vermeleri lazım, çünkü çok insanı haksız yere suçlayıp hastalanmalarına ,ölümünlerine sebep oldular!?
    Cevapla
  • mustafa güler 9 yıl önce Şikayet Et
    YALANDAN HASTALANIYORLAR. Yıllarca din kisvesi altında Milletten zekat,yardım,kurban derisi vb.himmet yardımları toplayın.Karun gibi zengin olduktan sonra; devlet içinde Pensilvanya'daki MOSSAD,CIA ajanlığı yapan hoca kılıflı bir sahtekara bağlı ikinci bir devlet kurun.Foyanız meydana çıkınca, yargıya hesap vermeye başlayınca hemen hastalandınız öylemi?!Bu dünyada mazlumların ahından yakanızı kurtaramazsınız?
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,Bugün ağla çocuğum, yarın ağlayamazsın! Şimdi anladığını sonra anlayamazsın, Necip Fazıl Kısakürek!. ,Konuşmɑk bir mɑnɑ ise susmɑk binbir mɑnɑ. Herkes konuşmɑsınɑ konuşur Iɑkin sükut yürekIi oIɑnɑ, Mehmet Akif Ersoy!
    Cevapla
  • mesut çakıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    osman öztürk. günlerdir sloganlar yazıp duruyorsun da meramını anlatamadın bir türlü; Kanuniden bahsediyorsun ama Hasan Can Yavuz Selim Han'ın Nedimidir ,tweeter mantığıyla devrik cümlelerle yazma meramını Türkçe anlat ta insanlar faydalansın burada 140 karakterden fazla kullanılabiliyor
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevkiler önce Allah’a sonra Devlet-i Aliyye’ye karşı sorumluluktur. Kanuni Sultan Süleyman Han,,. Yeni Türkiye,ye İhanet eden bedelini ağır öder, Bre Hasancan, devletin işi görmezden gelmek değildir. Elbet zulmedenler saptanıp cezasını çekecektir. Kanuni Sultan Süleyman Han,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!